Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kísérjen az oltárhoz, kié legyen a holdfénykeringő, ki adjon át a vőlegényemnek?
Azért a háromféle szerepből legalább egyet adj az igazi apádnak is... Ennyire ne mellőzd.
Vagy ha tényleg negálni akarod, inkább ne is hívd meg. Ha meghívod, akkor meg ne sértsd meg ennyire, hogy ő csak olyan vendég, mint az összes többi. Elvégre neki köszönheted, hogy élsz, az édesanyádon kívül persze.
Azoknak, akik "igazi" apát írnak. Az az igazi apa, aki felnevelt, aki gondoskodott rólam, aki ott volt, amikor beteg voltam. Aki biztosította, hogy iskolába járhassak, és ha nem ment a matek, leült velem tanulni.
Nem az az igazi apa, aki részt vett a gyártásomban. Az csak a vér szerinti apa. Jó esetben ez a két személy megegyezik. De nem mindig.
Nálam sem egyezik. És én mindig azt tartottam igazi apának, akire számíthattam az életemben. Ma már ő sajnos nem él. De ettől függetlenül, az esküvőmön nem engedném, hogy vér szerinti apám kísérjen az oltárhoz, mert ez a hely örökké az igazi apámé a szívemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!