Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre süteményt vinni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre süteményt vinni?

Figyelt kérdés
Itt olvastam hogy esküvőre a vendégek viszik a süteményt, tortát. Én ilyet még életemben nem hallottam, nem is voltam ilyen lagziban, pedig voltam már rengetegben életem során. Hogy hogy a vendégek viszik? Mikor meghívnak akkor szólnak hogy nekem kell majd vinnem, vagy honnan tudom hogy náluk az a szokás? És ha nem viszek, akkor nem is ehetek sütit, tortát? Esküvő előtt bemegyek egy cukrászdába, ott megveszem és viszem a kocsiban, esetleg a kánikulában? Hol vagy hogyan adom oda? Mindenki azt eszi amit visz? Aki tudja írja már legyen szíves, mert én még ilyenről nem hallottam sosem, nem is voltam ilyen lagziban soha.
2013. jún. 28. 22:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nekem ebben az a k...va ellenszenves, hogy miért abból eszik az adott család, amelyik tortát vitte????

Én ennél nagyobb, és értelmetlenebb fhaszparasztságot el sem tudnék képzelni.

Tudom, hogy van ilyen, felénk is (Komárom-Esztergom megye, de mellettünk Győr-Sopron megye is).

Egyébként fel vannak akkor címkézve a torták fogyasztásig? (Nem voltam még lagziban arrafelé, de kolleganőktől hallottam, hogy ez a tortás módi). Mert addig el tudom fogadni, hogy minden család visz egy tortát. Pont. Aztán felszolgálják, és mindenki eszik amelyikből akar, az lenne benne a jó.

Pffff:((((((

2018. febr. 11. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!