Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lagzi alkohol nélkül?
Nálatok volt alkohol a vacsorán?
Mi eléggé alkohol ellenesek vagyunk a párommal, és az én családom jó része is az. Kevesen vannak, akik innának, ők is a "távolabbi" rokonok. Nem túl nagy esküvő, kb 60 fő. Sajnos van 1-2 olyan ember, aki hajlamos rá, hogy mérték nélkül öntsön fel a garatra, és mivel amúgy sem szeretjük az ilyesmit, szerintetek nagyon gáz lenne kihagyni a menüből mindenféle alkoholos italt?
Milyen emberek vagytok Ti?
Valami sznob .......?
Hát a lagzi, attól lagzi, hogy mulasson az ember!
És aki úgy érzi jól magát, hogy megiszik egy-két pohárral, miért ne tegye?
Vagy Nektek nem lenne ciki, ha valaki hozna magával alkoholt? :D
Felejtsétek el!
Akkor mondjuk tömény ne legyen, de sör, bor, likőr nyugodtan, há ne mán!!!!
Akkor süti sem kell, mert hizlal, meg hús sem, mert valaki vegetáriánus!!!
11-nek igaza van. Valóban a ti lakodalmatok, de azért a vendég igényeit sem árt figyelmen kívül hagyni. Ne magatokból induljatok ki.
Lassan eljutunk oda, hogy mindenki vigyen a lakodalomba ételt és italt. Ilyen alapon kár meghívni bárkit is, egyen és igyon otthon, lakodalom sem kell, elég egy rövid esküvő.
Régen a valóban jó lakodalmakat azzal mérték, hogyan érezték magukat a vendégek, ami persze haszon volt az ifjú párnak is.
Miért emelné az ünnep fényét a tudatmódosítás?
Ha én innék egy kis akármit, azonnal elkezdene fájni a fejem, (igen, egy kortytól is), ami miatt sz@r társaság lennék, és a humorom is odalenne. Sőt, a legtöbb emberrel, akit ismerek, nem lehet részegen beszélgetni, nevetni, ettől megint csak rosszabb a buli.
Nem beszéltem "tudatmódosításról".
Az ízekre gondoltam első sorban, nem az alkohol hatására.
De ha már itt tartunk, SZERINTEM igen is, viccesebb a világ, ha ivott az ember egy kicsit. És a sárgaföldig részegség, "tudatmódosítás" közt és a becsípés között van különbség, nem is kevés. De még egyszer hangsúlyozom, az előző hozzászólásomban az ízekre céloztam.
"SZERINTEM igen is, viccesebb a világ, ha ivott az ember egy kicsit."
Szerintem nem. Szerintem ez akkor igaz, ha 1. te vagy unalmas, 2. a barátaid unalmasak, 3. nincs humorod, így a leegyszerűsített "piás" vicceket találod humorosnak.
Hát jah! Szerintem akinek nem kell, az igyon, itt senki sem akar rábeszélni senkit az ivásra. Ha valakinek egy kortytól fáj a feje, ne igyon! De attól aki néha iszik, pláne egy lagzin, az hagy igyon már!
Nézd meg csak a bort pl.! Mekkora kultúrája van, borversenyek, hatalmas hagyománya! Nem véletlenül, attól függetlenül, hogy valakinek fáj tőle a feje! :)
Szóval szerintem gáz egy lagzi pia nélkül.
Megnézném a vendégek arcát ha megkérdeznék, hogy: Alkoholt szeretnének fogyasztani a lakodalmunk alkalmával? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!