Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lagzi alkohol nélkül?
Nálatok volt alkohol a vacsorán?
Mi eléggé alkohol ellenesek vagyunk a párommal, és az én családom jó része is az. Kevesen vannak, akik innának, ők is a "távolabbi" rokonok. Nem túl nagy esküvő, kb 60 fő. Sajnos van 1-2 olyan ember, aki hajlamos rá, hogy mérték nélkül öntsön fel a garatra, és mivel amúgy sem szeretjük az ilyesmit, szerintetek nagyon gáz lenne kihagyni a menüből mindenféle alkoholos italt?
Igen. Mi is sem vagyunk párommal alkohol orientáltak meg a családjaink sem, de néha azért jól esik meginni 1 pohár bort mondjuk. Szerintem tartsátok tiszteletben, hogy más esetleg inna az egészségetekre :). Azt írtad úgysem isznak sokan tehát elég egy-két fajta és abból se kell sok.
Aki pedig nem tudja tartani a mértéket az csak magát minősíti.
Szerintem mindenfélét ne hagyjatok ki - maradjon minőségi bor, sör, pezsgő, esetleg 1-1 likőr aptetitifnek. Esetleg később szolgálhatnak fel gyengébb koktélokat.
Ezek kiváló kiegészítői egy finom ételsornak, remekül harmonizálnak az ízekkel.
Szóval azt mondanám, hogy ha magát a részegséget, nagy mennyiségű alkoholfogyasztást elítélitek (ami érthető), akkor a töményeket, ócska löttyöket hagyjátok ki, költsetek inkább kisebb mennyiségű de valóban élvezhető, alacsony alkoholtartalmú italokra, melyeknek funkciója nem a részegedés, hanem az ízek teljessége.
Később is kellemes 1-1 koktéllal a kézben beszélgetni, és bizony egy kókusztejes italtól, amiben neadj isten 4cl pina colada is van senki nem fog becsiccsenteni :)
Persze mint vendég azt is megérteném, ha egyáltalán nem lenne alkohol, de én elsőre azt tanácsolnám, hogy a normális alkoholfogyasztást ne korlátozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!