Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy nem akarok odaköltözni?

Figyelt kérdés

Szombaton lesz az esküvőnk, sógorom felajánlotta, hogy az esküvő után költözzünk az ő házába ami úgyis üresen áll.

A párom ezt nagyon jó ötletnek tartja, de nekem nem tetszik a ház, mert szerintem túl nagy és a butorok sem az én izlésem, stb. Mit tegyek?

2013. jún. 25. 07:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Én inkább vállalnám a házat, ami nem feltétlenül tetszik, mint azt, hogy még egy ideig külön kelljen élnem a férjemtől. Azok a reggelek, amikor egymás mellett ébredünk, úgyis széppé teszik a helyet, ahol lakunk.
2013. jún. 25. 09:27
 12/29 A kérdező kommentje:
Azt sem szeretném ha apósomék állandóan odajárnának.
2013. jún. 25. 09:38
 13/29 anonim ***** válasza:
79%

Ne haragudj meg de nekem ez az egész helyzet fura.

Esküvő előtt állsz és egy ilyen piti dolgot nem tudsz megbeszélni a leendő férjeddel? Hát annyit mondasz neki, hogy bocs én nem akarok odaköltözni. A másik, hogy még nem is laktatok együtt.Mindenki a szüleinél.Ez is tök gáz szerintem. Az meg még gázabb, hogy nem is akarsz összeköltözni vele az esküvő után hanem maradsz anyukánál.Holott van egy berendezett ház , lakbér nélkül ami csak arra vár hogy beköltözzetek, te meg ilyeneken problémázol, hogy a bútorok nem felelnek meg az elvárásaidnak, meg túl nagy a ház. Tisztában vagy azzal, hogy mit jelent az a szó, hogy építkezni ? És meddig tart egy építkezés? Akár évekig is , még akkor is ha elég pénz van rá.Tehát addig maradunk anyukánál, a férjed meg az ő anyjánál, végül is addig sem kell látni a szerencsétlen p.ofáját.

Azt kérdezed mit tegyél. Nagyon gyorsan ott hagyod ezt a pasid , és esélyt adsz neki rá, hogy egy normális nő legyen a felesége, aki vele akar élni, és megosztani a jót és a rosszat, aki össze akar vele költözni és nem olyan sekélyes hogy a ház nagysága vagy a bútorok milyensége határozza meg az összeköltözés kérdését.Hanem aki a nyakába ugrik és a híd alá is követi.

2013. jún. 25. 10:06
 14/29 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy esküvő után nem költözünk össze?????
2013. jún. 25. 10:17
 15/29 anonim ***** válasza:
81%
Jézusom, ez komoly? Anyukád nyakán élsz a férjed meg az ő szüleinél, após vesz nektek egy házat a sógor felajánl ingyen lakhatást te meg inkább maradnál anyádnál???
2013. jún. 25. 10:32
 16/29 anonim ***** válasza:
75%
Tényleg hagyd ott szerencsétlen embert, jobb lesz neki nélküled.
2013. jún. 25. 10:45
 17/29 A kérdező kommentje:
16-os te miről beszélsz? Ki mondta, hogy apósom vesz nekünk házat? Mi majd a saját házunkba fogunk költözni ha kész lesz.
2013. jún. 25. 11:21
 18/29 anonim ***** válasza:
54%
Nem te mondtad, hogy most építkeztek és mindenki a saját szüleinél lakik? Akkor esküvő után hova költöztök össze, ha nem a sógorhoz?
2013. jún. 25. 11:24
 19/29 A kérdező kommentje:
Valószínüleg akkor anyámhoz, mivel apósom nem nagyon bír mert nem gazdag családból származom.
2013. jún. 25. 11:37
 20/29 anonim ***** válasza:
61%
Gratulálok. Inkább költöztetnéd a férjed anyóshoz, mint hogy külön lakásban éljetek ketten? Érdekes a hozzáállásod szerintem. A leendő férjed mit fog hozzá szólni, hogy anyucinál szeretnéd ha laknátok, mint hogy vele kettesben?
2013. jún. 25. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!