Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megosztó kérdés: Mióta divat, hogy mindenki szerint éveket kell együtt lakni valakivel, mielőtt eljegyzed vagy összeházasodtok? (Többi lent)
Régi korokban?Ne vicceljetek!
Nem tudom, mióta divat,én 26 éve házasodtam,(nem tűnik,hogy olyan rég lett volna),most lettem 45 éves.:))
Mi nem éltünk előtte 1 napot se együtt, sőt,egymásnál se aludtunk(szex azért volt),az esküvő előtt 1 évvel kb eljegyzés volt.Utána még elvitték másfél évre katonának.
Tehát mi nem próbáltuk ki az együttélést,mégse váltunk el.
Hullámvölgyek voltak azért,de csoda lett volna ha nem...
ami érdekes dolog az az h megint divat lett a házasság
mert h nincs tétje max elválunk és annyi
sok csaj itt nyafizik h már 2-3-4 év együtt vagyunk miért nem kér már meg a pasi
közben meg nem is élnek együtt egy napot sem
az h ennyi ideig járnak az még nem megismerése a másiknak
igenis együtt kell élni rendesen a másikkal h kiderüljön összeillenek e kell pár keményebb helyett komoly döntés h kiderüljön abban a szituban hogy viselkedik a másik
bár sok esetben pont a házasság az ami tönkretesz egy kapcsolatot
mert a holtomigland már azt sutalja nekik, most már bármit csinálhatok a másik hozzám van kötve élethosszig
előjönnek azok a dolgok amiket az előtte való időszakban visszafognak
pasiknál ez a nya megvan a nő most már nem kell strapálnom magam nem kell tennem a szépet nem kell kedveskednem az asszonynak stb...
csajoknál az házisárkány efektus jön elő sokszor
Igaza van annak aki írta,hogy nem élt együtt előzőleg,és mégis működik a házassága,le van pontozva...:(
Én vagyok, aki 26 éve él házasságba,ezen mi nem tetszik,mert megírtam hogy akkor velem mi történt??Nem írhattam mást,ha egyszer így volt...
Sokan azért élnek sokági együtt házasodás előtt, hogy kiismerjék leteszteljék egymást, hogy ne érje őket utána meglepetés.Mintha a sok év garanciát adna arra, hogy valaki együtt marad a párjával! Egy jó házasság az egy folyamat, sosincs vége mert mindig alkalmazkodni kell a másikhoz. Ezért van, hogy 7-8 év együttélés után összeházasodnak, majd egy év múlva elválnak. A házasság gyönyörű dolog, de nagyon küzdelmes. Sokaknak pedig nincs ereje küzdeni ez az igazság, egyszerűbb elválni majd keresni a következőt...
A férjemmel az esküvőnk előtt egy napig sem éltünk együtt, mondhatom az első év pokoli volt, mert SEMMIBEN nem egyeztünk, de idővel szépen megtanultuk elviselni egymás hákliját és kompromisszumokat kötöttünk, mert szeretjük egymást. Mi nem a házassági papírtól várjuk a csodát, hanem a szeretettől,szerelemből, amiből hála istennek van bőven. Ez a titka.
"A férjemmel az esküvőnk előtt egy napig sem éltünk együtt, mondhatom az első év pokoli volt, mert SEMMIBEN nem egyeztünk"
Ízlések és pofonok... én az első házasávemet nem így szeretném tölteni, de hát nem lehetünk egyformák..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!