Ez így nagyon sok lenne együtt, vagy fölvehetem?
nagyon sok ez a terepminta?
Milyen fölsővel helyettesíthetném a trikót?
Előre is köszönöm!
16/L
Ez így együtt szerintem nagyon nem jó, nem húznám fel. Bár nekem személy szerint külön külön se tetszenek kivéve a blézert, az nagyon csinos! :)
A kérdésre válaszolva:Mindenképpen valami egyszínű felső kéne: fekete, fehér vagy akár a blézerhez passzoló bordós. :)
Szerintem csak a terepminta üt el. Olyan pólót vegyél fel hozzá, aminek vagy a szabásában/textúrájában van valami különleges, és egyszínű, (direkt lyukacsos, oldalt/hátul hosszított, esetleg betűröd a nadrág alá vagy bármi extra van benne, de egy ing is passzolna) vagy egy fekete/fehér/szürke feliratos pólót, de az is inkább minimalisztikus legyen.
Vagy ha a gatyát akarod lecserélni (tudom, a pólót kérdezted :D) akkor én egyszínűt választanék, vagy egy basic skinny jeanst.
FÚJ Igen ez túl sok!!!
Am nekem külön-külön sem tetszik egyik se!
köszönöm a válaszokat ! Osztály társam mondogatta nagyon hogy a terepmintás fölsőmet vegyem fel így aztán valahogy addig mondogatta, hogy én is elgondolkoztam rajta. :D És kíváncsi voltam a véleményetekre. de így ma visszanézve ezt a szettet nagyon hülyén néz ki együtt ! Nem is tudom hogy gondolhattam! :D
(ment a zöld kéz mindenkinek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!