Ezeket fölvehetem együtt, ha jól akarok kinézni?
Figyelt kérdés
Fekete vékony anyagú, buggyos, nadrág és fehér-lila vékony csíkos ing, amin zsabó van, de csak egy sor fodor. Az ing követi a test vonalát, azért gondoltam, hogy bővebb szabású gatyóval jól néz ki. Halványlila-szürkés táska és textilbalerina menne hozzá.2010. aug. 9. 15:12
1/6 anonim válasza:
Feladtad a leckét, de ahogy elképzelem érdekesen nézhet ki az egész összeállítás. Habár ha látnám képen akkor könnyebben megtudnám mondani....De szerintem inget ne viselj buggyos hatású nadrághoz inkább egy laza polót vagy valami karcsúsított nőies darabot. Remélem tudtam segíteni...
2/6 A kérdező kommentje:
Na, ettől féltem... az nem baj, én mindig fura dolgokban vagyok. Majd fölveszem őket és megnézem. Köszi.
2010. aug. 9. 15:27
3/6 anonim válasza:
vagy ha az ing engedi akkor kicsit tett sportossá h aláveszel egy kis fixet vagy valamit ... esetleg magassarkút a balerinacipő helyett vagy nőiesebb táskával ellensúlyozd a buggyos nadrágot:)
4/6 anonim válasza:
Szerintem jó lenne, de a balerinát hanyagold. Egy világos színű cipő jobb lenne hozzá.
5/6 anonim válasza:
érdekes.
sztem bugyosnadrághoz ne legyen ing
6/6 anonim válasza:
Sztem se vegyél buggyosnadrághoz inget, kicsit sportosabb, de mégis elegáns rövidujjút/ujjatlant(színeset).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!