Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire fontos a videós az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a videós az esküvőn?

Figyelt kérdés
A vőlegényem szerint felesleges, csak pénzkidobás videóst hívni, mert úgyse nézzük vissza sose a felvételeket, csak feszélyezné, ha végig a képünkben lenne a kamera. Ellenben én szeretnék videóst, el sem tudom képzelni, hogy ne nézzem újra majd a nagy nap pillanatait. Nálatok volt videós? Mennyire szoktátok visszanézni a felvételeket?
2013. jún. 17. 20:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%

Utálom, ha kameráznak, utálom a hangomat, a fejemet, és úgy voltam vele, hogy úgyse néznénk meg soha.

Ennek ellenére anyám rábeszélt, mert a majd 30 éve készült felvételeiket is egy csomószor megnéztük már. Tulajdonképpen inkább ráhagytam, hogy jó legyen, csak ne kelljen hallgatni a siránkozását.

Nem volt amúgy rossz, pedig a mi videósunknak tényleg szokása volt, hogy a képembe nyomta a kamerát, de ez csak kb. a készülődéskor idegesített egy kicsit, onnantól kezdve volt mire figyelni, a videós fel se tűnt abszolút.

Most azt mondom borzalmasan bánnám, ha nem lett volna. Már megnéztem többször is a felvételeket, nagyon jó megnézni. Jókat röhögök rajta, ki hogy szórakozott, mit csinált, miket mondott a vőfély, tök jó látni, hogy nagyanyám mennyire táncolt, vagy pl. unokatesóm, aki soha ilyenben nem vesz részt, milyen jól szórakozott, egy csomó mindenre nem is emlékeznék, vagy fel se tűnt volna, mert izgultam, nagyon gyorsan és nagyon sok minden történt...

A szertartások pl. szinte el sem jutottak a tudatomig. Alig valami, amit mondtak, pedig nagyon gyönyörű beszédet mondott az anyakönyvvezető is meg a lelkész is, de ha nem tudom megnézni utólag akkor kb. két mondatot tudok felidézni az egészből.

A lagzi meg csak simán olyan jó buli volt, hogy tök jó, hogy meg lett örökítve.

Én már másnap alig vártam, hogy meg legyen a videó és nézhessem!

Úgyhogy nagyon örülök, hogy hallgattam anyámra, pedig nekem mondták, hogy jaj ne frusztráljam magam a videóssal, ha nem szeretem, nem fontos stb. Szerintem nekik vagy nem volt esküvőjük, vagy videós tuti nem volt, és úgy vannak vele, hogy másnak se legyen jobb. (Esetleg katasztrofálisan sikerült és látni sem akarják, de arról meg nem a videó tehet.)

2013. jún. 18. 04:50
 12/26 anonim ***** válasza:

Ja, jellemző arra, hogy mennyire nem voltam képben: van egy jelenet, mikor a szertartás után sorban áll a násznép, még állunk. Hosszú, földet seprő fátylam volt. Megvoltam zavarodva, mert úgy volt, hogy a csokrot kéne dobnom, de már sötét volt a kis csúszás miatt is, meg erre nem is gondoltam, meg hirtelen azt se tudtam, hogy most merre fogunk menni a helyszínre. A tanúm állt mögöttem, fogta a fátylat és előrehajolt megkérdezni, hogy hozza-e a fátylamat, vagy levesszük, vagy hozza a kis koszorúslány egész úton. Erre annyit mondtam, hogy "Jól van, oké!"

Úgyhogy nem is vagyok meglepődve, hogy utólag is mennyi dologra rácsodálkoztam, pedig se retardált nem vagyok, se tök részeg nem voltam, egyszerűen izgultam és sok minden történt. Szóval videó nélkül sok mindenről csak azt tudnám, hogy szép volt és jó volt, de hogy most konkrétan milyen? Főleg, ahogy telik az idő.

2013. jún. 18. 04:57
 13/26 anonim ***** válasza:
17%

0 ra lett ppontozva a hasznos válaszom? Miért? Azért mert nem szeretnék, és javasoltam, hogy eki legyen, mertbha szeretne megbánja?

Van egy csomó videó rólam, életemben 2 szer néztem meg valamit, azt is kiváncsiságból, soha többé.

Van 10 év anyag a családról, mndegyiken rajta vagyok én is, 2szer 20 percet néztem meg életemben belőle (azt is más miatt) és végig az jár a fejemben ezt most miért kelll???? ... Ha más nézi, akkor is kimegyek, annyira idegesít, de a fotózás is viszont egybjó fotót tudok értékelni. Szerintem nekünk felesleges...

2013. jún. 18. 06:15
 14/26 anonim ***** válasza:
53%
Namost azoktól azért lenne egy kérdésem, aki azért nem mert " nem akarom látni a fejem, utálom a hangom, hülyeség, stb" hogy esetleg, a rokonok szeretnék visszanézni, a szülők, akik felneveltek, és büszkék rátok. Okés, a ti napotok ez, csak hidjétek el, sok dolgot nem akar az ember, mert egyenlőre még felesleges, stb, de jópár év múlva jó érzés azért látni magad. Olyan mint egy fénykép is. A videó meg ilyen szempontból egy nagyszerű találmány úgymond. Ha drágnak tartod és ezért nem akarod, akkor egy amatőr is megteszi, ő nem kér sokat.
2013. jún. 18. 06:21
 15/26 anonim ***** válasza:
13 legszívesebben elégetném az összes családi videót. De az esküvői videónkat imádom! És ahogy elhoztuk 4x megnéztem!
2013. jún. 18. 07:53
 16/26 anonim ***** válasza:
volt...csak a fontosabb pillanatokat örökítette meg:):):)
2013. jún. 18. 08:43
 17/26 anonim ***** válasza:
Nekünk nem volt, picit bánjuk... Profi fotósunk volt, tényleg gyönyörű képeket csinált (amatőrrel/rokonnal nem akartunk fotóztatni, mert a sógoromék is befürödtek vele), szóval azzal nagyon elégedettek voltunk. De a rokonok rábeszéltek, hogy "úgyis fog valaki videózni". Hát nem így lett! Mindenki csak fotózott (ezzel megnehezítve a fotósunk dolgát, amikor belevakuztak, lett egy csomó borzalmas rokon képünk), de videó egy sem... Pedig édesapám adott minket össze (hivatalosan!), és gyönyörű volt az egész szertartás... Ha tehetitek, legyen videósotok, mert utána nem lehet visszacsinálni!
2013. jún. 18. 09:15
 18/26 anonim ***** válasza:
Nekünk sem volt videós, csak fotós. Nekem nincs hiányérzetem, viszont anyukám emlegette, hogy meg kellett volna kérni legalább unokatesómat vagy valakit, hogy a polgári bevonulót, a nyitótáncot és a meglepetés menyecsketáncot vegye fel, mert ő azt úgy visszanézné.
2013. jún. 18. 10:28
 19/26 anonim ***** válasza:
37%

Én sem értem, miért lettek azok a válaszok lepontozva, ahol nem volt videós és Isten bocsássa meg, még csak meg sem bánták, hogy nem hívtak? Miért nem lehet elfogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a jó, nem mindenkinek ugyanaz tetszik? Ráadásul nem is mindenkinek állnak rendelkezésre milliók és nem biztos, hogy a videós mindenkinek a legfontosabb tényezők közé tartozik, amit még ki kellene szorítani a szűkös költségvetésből.

Aki meg azt írta, hogy mert ha mi nem is szeretnénk magunkat visszanézni, a családtagok majd biztos igen...! Elmondanám neki, hogy nálunk a családtagok még a fényképeket is csak egyszer nézték meg, nem egy olyan fotóktól, videóktól elolvadó típusok, meg mi sem.

Nekünk már jó pár év eltelt az esküvőnk óta és még mindig nem bántuk meg, hogy nem költöttünk videósra az akkori kevés pénzből. Bár volt olyan rokonunk, aki videózott, néhányszor meg is néztük a felvételeket, de unalmasnak találtuk, meg nem is szeretjük magunkat videón visszanézni, úgyhogy ott vannak, megvannak, de akár ne lennének.

Hajrá, pontozzatok le! :P

2013. jún. 18. 12:12
 20/26 anonim ***** válasza:
41%

Ha annyira akarnak, akkor majd ők filmeznek úgy is, vagy felfogadnak valakit, de nekem soha ne kelljen látnom:)

Nem fogok olyan dologért még fizetni is, amit a hátam közepére sem kívánok...

2013. jún. 18. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!