Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a videós az esküvőn?
volt videós, észre sem vettem. Én se akartam, de rábeszéltek, és valóban, jó visszanézni.
Ha újracsinálnám, újra hívnék, de hogy nem azt, aki volt, az biztos...
(eski előtt 2 héttel álltam rá, hogy na jó, legyen, és így hirtelenjében őt találtuk a környéken. maga a felvétel szép, csak pár vágási hiba van, de az zavar a legjobban, hogy az összes fotón úgy néz ki, mint aki citromot szopogat épp)
na szóval, szerintem megéri, de mindenképp kérjetek referenciamunkát tőle!!
A miénk pl egy pici kamerával dolgozott, nem azzal a batárnaggyal, így nem volt zavaró!
Szerintem fontos a videós,mert így bármikor vissza tudod nézni a felvételt,tudod,hogy mi történt,hogy történt,milyen volt és majd sírhatsz 10-20-30-40-50-60- év múlva az egészen.:)
Amúgy milyen érdekes,hogy ő nem akar videóst...kérdezted,hogy miért nem akarja EGÉSZEN PONTOSAN?
Nekünk nem volt profi videós, a rokonok videóztak. De mi inkább a fényképeket nézegetjük szívesebben a videókat kétszer ha megnéztük. Valahogy nem is szeretem látni magam rajtuk, olyan bénának érzem magam. :) A képek viszont szépek. Szóval nekem nem hiányozna.
De ha te ennyire szeretnéd, akkor próbálj meg beszélni a vőlegényeddel. Ha belefér a költségvetésbe, akkor miért is ne?
Mindenki azt mondja, hogy meg fogom bánni, de nekünk nem lesz.
Utálom visszanézni magam , a hideg ráz tőle, inkább lesz egy jó fotósunk.
Ha te szeretnél, akkor legyen, mert így te tényleg meg fogod bánni, hiszen az alkalmat nem lehet ismételni.
Nálunk a vőlegényemnek mindegy volt, így beleegyezett a kérésembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!