Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire fontos a videós az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a videós az esküvőn?

Figyelt kérdés
A vőlegényem szerint felesleges, csak pénzkidobás videóst hívni, mert úgyse nézzük vissza sose a felvételeket, csak feszélyezné, ha végig a képünkben lenne a kamera. Ellenben én szeretnék videóst, el sem tudom képzelni, hogy ne nézzem újra majd a nagy nap pillanatait. Nálatok volt videós? Mennyire szoktátok visszanézni a felvételeket?
2013. jún. 17. 20:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

volt videós, észre sem vettem. Én se akartam, de rábeszéltek, és valóban, jó visszanézni.

Ha újracsinálnám, újra hívnék, de hogy nem azt, aki volt, az biztos...

(eski előtt 2 héttel álltam rá, hogy na jó, legyen, és így hirtelenjében őt találtuk a környéken. maga a felvétel szép, csak pár vágási hiba van, de az zavar a legjobban, hogy az összes fotón úgy néz ki, mint aki citromot szopogat épp)

na szóval, szerintem megéri, de mindenképp kérjetek referenciamunkát tőle!!

A miénk pl egy pici kamerával dolgozott, nem azzal a batárnaggyal, így nem volt zavaró!

2013. jún. 17. 20:15
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Nézd. vőlegényed nem gondol bele, hogy bizony harminc év múlva de csak tíz év múlva is milyen jó lesz visszanézni. Majd amikor max egy dologra emlékszik majd vissza, sajnálná, hogy mi? hogy is volt? Attól, mert őt frusztálná, ne baxxa el ezt a lehetőséget, ha már a technika adva van. Nekünk tegnap keresztelőt vettek fel, ma is néztem belőle, nemhogy pár év múlva. Nem fog az a képébe lenni nyugodjon meg. nem csak titeket vesz a kamera amúgy sem.
2013. jún. 17. 20:17
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
nálunk "csak" egy 15 fős szűk családi polgári szertartás volt, ahol nem volt videós és világ életemben bánni fogom!!!!Úgy visszanézném időnként életem egyik legszebb eseményét!!!
2013. jún. 17. 20:17
 4/26 anonim ***** válasza:
14%
Akinek fontos, annak nagyon fontos. Nekem fotós sem volt.
2013. jún. 17. 20:30
 5/26 anonim ***** válasza:
36%
Nekünk nem volt, de nem is hiányzott.
2013. jún. 17. 20:38
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fontos a videós,mert így bármikor vissza tudod nézni a felvételt,tudod,hogy mi történt,hogy történt,milyen volt és majd sírhatsz 10-20-30-40-50-60- év múlva az egészen.:)

Amúgy milyen érdekes,hogy ő nem akar videóst...kérdezted,hogy miért nem akarja EGÉSZEN PONTOSAN?

2013. jún. 17. 20:52
 7/26 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nincs olyan rokonság, ahol ne lenne egy vendég, aki felvenné videóra az eseményeket, és valaki ne tudná megvágni, szépen összeállítani. Ugyanez a helyzet az esküvőn készült képekkel is, kivétel, ha műtermit is akar a pár, de pl. a szabadban egy rátermett rokon is tud jó képeket csinálni és retusálni.
2013. jún. 17. 21:52
 8/26 anonim ***** válasza:
36%
Én majd a válóperre hívok videóst, azt szeretném már visszanézni.
2013. jún. 17. 22:02
 9/26 anonim ***** válasza:
72%

Nekünk nem volt profi videós, a rokonok videóztak. De mi inkább a fényképeket nézegetjük szívesebben a videókat kétszer ha megnéztük. Valahogy nem is szeretem látni magam rajtuk, olyan bénának érzem magam. :) A képek viszont szépek. Szóval nekem nem hiányozna.

De ha te ennyire szeretnéd, akkor próbálj meg beszélni a vőlegényeddel. Ha belefér a költségvetésbe, akkor miért is ne?

2013. jún. 17. 22:14
 10/26 anonim ***** válasza:
56%

Mindenki azt mondja, hogy meg fogom bánni, de nekünk nem lesz.

Utálom visszanézni magam , a hideg ráz tőle, inkább lesz egy jó fotósunk.

Ha te szeretnél, akkor legyen, mert így te tényleg meg fogod bánni, hiszen az alkalmat nem lehet ismételni.

Nálunk a vőlegényemnek mindegy volt, így beleegyezett a kérésembe...

2013. jún. 17. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!