Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire fontos a vőfély az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a vőfély az esküvőn?

Figyelt kérdés

Annyira nem tudom, hogy miképp is döntsek!!!!!!!!!!!

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, kinek volt vöfély mi volt jo mi volt rossz, akinek nem volt megbánta-e.

2012. máj. 6. 20:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Pár hete házasodtunk. Nagyon jó volt a vőfélyünk. Igaz hozzá szinte vagy 2 évvel előbb kell bejelentkezni, mert nagyon kapós.

Hihetetlen játékokat eszel ki és állandóan mulat és nevetteti a násznépet. Ha váratlan dolog éri, akkor sem fagy le! Feltalálja magát.

Én nagyon örülök, hogy sikerült őt megszereznünk!

2012. máj. 6. 20:26
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Pasi vagyok! Ez egy pasi vélemény! Nyilván a csajok máshogy látják! A lényeg, hogy a menyasszony meg a vőlegény, marhára nem tud azzal foglalkozni a saját esküvőjén, hogy ki mikor, hova. Szóval esküvő szervező vagy vőfély tökmindegy de kell! Nyilván attól függ, hogy milyen típusú az esküvő. A miénken vőfély volt díszes kalapban, nagy hanggal, sok viccel és hatalmas dumával. Eszemaszáját! Nagy figura volt! :) Nem rég a haveromnak esk.szervezője volt, aki csendben a háttérből irányított. De pl. ott meg volt élő zenekar, akinek az énekese csinálta a hangulatot! Atyaisten! Az is mekkora arc volt! Reggelre fájt a hasunk a röhögéstől! :D Mi nem fizettünk olyan nagy vagyont érte. Szerintem megérte! 9éve asszem talán egy 10-es volt.
2012. máj. 6. 20:31
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Nálam nagyobb vőfély-ellenzőt nehéz találni. Bele voltam betegedve, mikor a lányom esküvőjére vőfélyt is fogadtak. Mit mondjak? Életük egyik legjobb döntése volt. Összefogta a vendégeket, levezette az esküvőt, remek hangulatot vitt a lakodalomba, de kérésünkre nem a hagyományos stílusban..szóval szuper volt.
2012. máj. 6. 20:36
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nem jön be egyáltalán, szerintem pénzkidobás és nem is tetszik. Nyáron voltam egy esküvőn, ahol szintén egy nayon kapós véfály volt(ő volt Fecóék esküvőjén is a vőfély a VV-ben). Engem(és másokat is) nagyon idegesített. Jött a hülye poénjaival meg játékaival állandóan, szerintem fárasztó volt és egyáltalán nem vicces. De ez csak magánvélemény.
2012. máj. 6. 20:43
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nagyon fontos. Vőfély nélkül nehéz a vendégeknek és a párnak is feltalálnia magát. Pl mikor hova induljanak, hova üljenek a vendégek ilyenek. Nekünk lesz a jövő szombaton, 80 eurót kért, ennyit nagyon megér.
2012. máj. 6. 20:47
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Egyszer voltam olyan esküvőn,ahol volt vőfély és esküvőszervező is.Maga volt a pokol.Két fontoskodó mitugrász volt,akiknek csak egy dolog lebegett a szeme előtt: betartatni a forgatókönyvet mindenáron.

Ránkszóltak,hogy mikor hova ülhetünk,mikor mehetünk át egyik teremből a másikba,meg volt még az is szabva,hogy mikor mit lehetett inni.A vőfély minden fogás előtt mondott egy hosszú monológot,elejtett pár kétértelmű viccet a nászéjszakával kapcsolatban,majd a 80 éves nagymamát akarta bevonni a kacsatáncba.Szánalmas volt az erőlködés.Az esküvőszervező pedig bármelyik katonai alakulatnál megállta volna a helyét,mint parancsnok.

2012. máj. 6. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
Kedves Első!Megmondanád a nevét?pont vőfélyt keresek.:)Köszi
2012. máj. 6. 21:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
én személy szerint rosszul vagyok tőlük. a nagy hangjuk, az idétlen vicceik, egyszerűen nem tudom őket elviselni, így nem lesz. kb 50-en leszünk, én rendezvényszerevező is vagyok, ezért az esküvőt is én szervezem, csak elboldogulok 50 hozzánk közel álló emberrel. a zenészek, akik szintén jó barátok segítenek majd 1 mikrofonnal, hha káosz lenne, amire nem látok esélyt azért. vhogy nincs szükségem arra, hogy a leves felszolgálásánál 1 idegen ordítozza rímbe szedbe, hogy megb@szt@a kakas a tyúkot, abból lett a húsleves... gyerekkorom egyik legnagyobb stressze volt a vőfélyes lagzi, lehet, h azért óckodom tőle ennyire egyébként.
2012. máj. 7. 08:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nem volt fontos, és így volt a jó. Engem nagyon zavar, hogy folyton vicces próbál lenni, és mindenféle játékokkal alázza meg a párt, meg a vendégeket.
2012. máj. 7. 09:05
 10/13 anonim ***** válasza:
33%

Egy jó vőfély nagyon fontos. Hangsúlyozom, JÓ!!! Tehát nem az, aki kérés nélkül ordibál és utasítgat, hanem az, aki segít. Legfőképp azért jó, mert bármilyen előre nem látott probléma adódik, azt tudja orvosolni. Ugyanez a kategória az esküvőszervező.

Tehát szerintem az a lényeg, hogy leveszi a terhet az ifjú párról, akik így nyugodtan élvezhetik a lagzit, és ha bármi gond akad, azzal a vőfélyt keresik meg.

Persze mint mindenhol, ebben a szakmában is rengeteg kontár van, úgyhogy okosan kell választani. De az is egy opció, hogy ha van egy rokon, aki szívesen vállalja, ő csinálja. Már ha megbíztok benne :)

2012. máj. 7. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!