Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha lesz legénybúcsú, nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lesz legénybúcsú, nem lesz esküvő - szerintetek jogos?

Figyelt kérdés

Nem sztriptízbáros legénybúcsú, hanem egy görbe este a haverokkal: délután hús sütés, sörözés, vizipipa, este valami szórakozóhely.

Ez tényleg nem fér bele?

2013. jún. 4. 13:02
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
81%

Mond meg neki, hogy ő meg ha először nem szül neked két fiút sem veszed el.

Közös életetek napjai zsarolással kezdődik tuti jó alap egy házasságra.

2013. jún. 4. 17:31
 32/40 A kérdező kommentje:

Nem a vőlegény vagyok, én szervezem. NEM LESZ se k.rva, se táncoslány.

Ez a "nincs ilyen legénybúcsú mert én olyanon még nem voltam" pont olyan marhaság, mint ha én még nem láttam elefántot akkor nem létezik....

Köszönöm a válaszokat. Kíváncsi vagyok, hogy dönt a barátom. Elég sok energiám van ebben a buliban, 2 barátunk külfödlről jönne haza emiatt, repjegyek megvannak. Remélem nem fújja le.

2013. jún. 4. 17:51
 33/40 anonim ***** válasza:

"Elég sok energiám van ebben a buliban, 2 barátunk külfödlről jönne haza emiatt, repjegyek megvannak. Remélem nem fújja le."

Gondolom a barátok amúgy is jönnének az esküvőre, vagy az még odébb van?:)

Egyébként milyen a menyasszony?Alapból ilyen irányító, s csak az ő akarata érvényesülhet?

Még annyi tippem lenne, hogy a menyasszony feleslegesnek tartja ezt a leány-legény búcsú ceremóniát.

Vagy nem bízik bennetek, barátokban. S azt gondolja, hogy ti úgy is szerveztek be egy csajt.Nem egy legénybúcsún van így, s cukkolják a haverok a vőlegényt, ha hűséges akar maradni.

Ehhez neked kell tudni, hogy milyen a menyasszony, milyen veletek a viszonya, s mennyire tudja, hogy miről szólna a buli.

2013. jún. 4. 18:08
 34/40 anonim ***** válasza:
77%

Hát én meg voltam olyan legénybúcsún ahol:

- nem volt táncos

- volt táncos, de csak táncolt

- volt táncos össze is feküdtek vele, de nem a vőlegény

- volt táncos a vőlegény le is feküdt vele. de ő mindenhol mindenkit meghúz, a felesége tudta kihez megy

Az hogy egy icike-picike taperolás volt máskor is az igaz. De mindig mindenki tudta hol a határ a hülyeség és a megcsalás között

Akinek h.lye barátai vannak így járt, nem ez a nagy átlag. Én sem lúzerekkel vagyok körbevéve egyszerűen annyi tartás van azért egy férfiben, hogy nem az esküvő előtt. Csak az a baj, hogy a nők csak egy f.sznak nézik a férfiakat, bár nem tudom akkor minek hozzámenni, egyáltalán kapcsolatban lenni. A bizalmon kellene gondolkodni magányos órákban nem a sületlenségen.

2013. jún. 4. 18:10
 35/40 anonim ***** válasza:
79%

"Voltam egy tucat legénybűcsűn, de olyanon még nem, amin ne lettek volna ku.rvák. Úgyhogy kamu a sima sörözés, hússütéses duma.

Higgyenek a csajok, amit jólesik..."

Anno mikor bulizni jártam, akkor a kis fiatalos "kocsmában" tartották az egyik haver legénybúcsúját. Hallod, ami ott volt... annyi nő volt, aki véletlen odatévedt, de azok is tuti sokkot kaptak. Alsó nadrágban táncoltunk, meg sikítoztunk, olyan részegek voltunk mind, mint a csacsi és nagyon jól elszórakoztattuk magukat. Van, ahol nincs sztriptíztáncosnő és nem is értik minek az.

Többnyire amúgy ott van szerintem, ahol nagyon nyomni akarják ezeket a filmekben látott hülyeségeket, vagy ahol kicsikét gyerekesek, ha nem is a vőlegény, de a szervezők. Általában egyszerűen fogjuk magunkat és elmegyünk jól berúgni. Minek ebbe sztriptíztáncos nő? Ez valami itt ragadt csökevénye lehet annak, hogy az őskorban apuka elvitte krvzni a fiát, hogy lásson olyat mielőtt megnősül, de manapság már mindenki azt lát amit akar, amikor akar, fsznak se kell sztriptíztáncosnő, hogy zavarkodjon ott.

A kérdésben szereplő menyasszonynak amúgy is baja van azzal, hogy a vőlegény elmenne ide-oda, vagy csak a legénybúcsú zavarja? Bár az is elég baj.

2013. jún. 4. 18:19
 36/40 anonim ***** válasza:

"Csak az a baj, hogy a nők csak egy f.sznak nézik a férfiakat, bár nem tudom akkor minek hozzámenni, egyáltalán kapcsolatban lenni. A bizalmon kellene gondolkodni magányos órákban nem a sületlenségen."

Én kb hasonlót írtam ahhoz a kérdéshez, amikor a pasas természetesnek veszi, hogy dns tesztet csináltasson, ha megszületik a gyerekük.

Na ott milyen bizalom lehet!:D

S még 1-2 válaszoló(férfi) bólogatott is, hogy hát igen, sok férfi nevel olyan gyereket, amelyikről azt hiszi, hogy az övé, és mégsem az.

A csaj nem csalta meg sosem, de a pasinak rosszak a tapasztalatai a régebbi kapcsolataiból, s szerinte ez alap, hogy csináltat apaságit.

Vannak érdekes emberek...:D

2013. jún. 4. 18:22
 37/40 A kérdező kommentje:
Az esküvő 3 héttel később lesz, mert arra már be van osztva a barátom minden perce. Csak ez a szombatja szabad az esküvőig.
2013. jún. 4. 18:30
 38/40 anonim ***** válasza:
56%

Nekem semmi problémám nem lenne egy ilyen görbe estével,csak ne az esküvő előtt legyen 1 nappal:D

Viszont olyan értelemben szigorú vagyok,hogy ilyen sztriptízes meg k.rvás dolgokat még véletlenül sem bocsátanék meg.

De mivel nem az utóbbiról van szó,nem értem a problémát:)

2013. jún. 4. 19:29
 39/40 anonim ***** válasza:
71%
Én meg nem voltam legénybúcsún, akkor nincs is olyan?
2013. jún. 4. 21:35
 40/40 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ez egy felesleges szokás, most házasodni akar vagy bulizni a haverokkal?! Oké, az tény, hogy tiltani nem lehet és nem is szabad senkinek, semmit, de ha a pár úgy dönt, hogy nem szeretnének ilyen búcsú bulit, akkor nem kell erőltetni...Egyébként nem hiszem, hogy komolyan mondta az ara, hogy vagy buli, vagy esküvő, ezzel csak nagyon erőteljesen akarta kifejezni, hogy mennyire nem tetszik neki az ötlet! Valahol egyébként érthető, nyilván egy durva buli pörög le a szemei előtt, esetleg a vőlegény beszélhetne vele, megnyugtathatná, és kompromisszumot köthetnének!
2013. jún. 5. 02:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!