Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha lesz legénybúcsú, nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lesz legénybúcsú, nem lesz esküvő - szerintetek jogos?

Figyelt kérdés

Nem sztriptízbáros legénybúcsú, hanem egy görbe este a haverokkal: délután hús sütés, sörözés, vizipipa, este valami szórakozóhely.

Ez tényleg nem fér bele?

2013. jún. 4. 13:02
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem egy normál bulizós este a haverokkal belefér, ebben semmi kivetnivalót nem találok.

Felőlem táncoslány is lehet, amíg az TÁNCOL, és nem a nemiszervét tolja a vőlegény arcába, és a vőlegény nem a leányzó melléről nyalogatja a tejszínt és hasonlók. Szóval az erotikus tánccal, szriptízel sincs gond szerintem, amíg nem megy át valami másba.

Én is úgy gondolom, mint 1-2 másik válaszadó: itt elsősorban nem a legénybúcsúval lehet a probléma, hanem hogy a menyasszony eleve nem engedi sehova a jövendőbelijét. Egy kis külön töltött idő pedig nem ártalmas...

2013. jún. 4. 15:04
 22/40 anonim ***** válasza:
82%
Én nő vagyok, de a helyedben nagyon meggondolnám el akarok-e venni egy ilyen csajt! Gondolod ez lenne az utolsó eset, hogy azt kell csinálnod, amit ő akar? Arról nem is beszélve, ha ezt nem tudjátok megbeszélni, mi lesz az igazán komoly problémákkal?
2013. jún. 4. 15:09
 23/40 anonim ***** válasza:
12%

Voltam egy tucat legénybűcsűn, de olyanon még nem, amin ne lettek volna ku.rvák. Úgyhogy kamu a sima sörözés, hússütéses duma.

Higgyenek a csajok, amit jólesik...

2013. jún. 4. 15:23
 24/40 anonim ***** válasza:
63%

És te ez a kijelentés után még el akarod venni?

Egész életbe korlátozni fog, persze amíg el nem váltok majd.

2013. jún. 4. 15:56
 25/40 anonim ***** válasza:
62%
A bizalomnak még a szikrája sincs meg ebben a kapcsolatban.
2013. jún. 4. 15:58
 26/40 anonim ***** válasza:
75%
23-as és volt olyan férfi, aki nem d*gott meg egy k*rvát sem?
2013. jún. 4. 15:58
 27/40 anonim ***** válasza:
0%

26-os

Persze. Mindig van, aki csak néző marad...sőt több olyan is volt, ahol tulajdonképpen nem mentek a közösbe a lányok, csak a vőlegénynek lettek fizetve.

A menyasszonyt tudni kell kezelni.

2013. jún. 4. 16:14
 28/40 anonim ***** válasza:
40%
26-os barátai választat az ember.
2013. jún. 4. 16:15
 29/40 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszem, hogy van olyan legénybúcsú, ahol nincs legalább egy k.rva, vagy táncos csaj. A többi csak a menyasszony, meg a köz hülyítése. :D Még akkor is van, ha a vőlegény előre nem tud róla, akkor meglepiként szervezik a haverok, erre mérget vehetsz.

Gondolom, ezt a menyasszonyod is tudja és ez nem tetszik neki. Azért mégis azt mondom, jócskán elveti a sulykot azzal, hogy megtiltja a legénybúcsút, vagy benned nem bízik, vagy neki van jócskán önbizalomhiánya.

Amúgy ha már ilyenen vita van, én elgondolkoznék, hogy van-e értelme az esküvőnek. A házasságban nagyobb problémák is fognak adódni, amiket meg kell majd oldanotok.

2013. jún. 4. 17:20
 30/40 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk volt leány és legénybúcsú is. Nem volt sem táncoslány, sem táncosfiú, bármilyen hihetetlen is egyeseknek. Nem jogos ez a fajta zsarolás, amit a menyasszonyod művel, nem sok jót vetít előre a házassággal kapcsolatban sajnos.
2013. jún. 4. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!