Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lesz legénybúcsú, nem lesz esküvő - szerintetek jogos?
Nem sztriptízbáros legénybúcsú, hanem egy görbe este a haverokkal: délután hús sütés, sörözés, vizipipa, este valami szórakozóhely.
Ez tényleg nem fér bele?
Ha ez mind a két félnek megfelel, akkor ne legyen.
De ha a férfi szeretne, az tényleg olyan nagy bűn?
Írtam, hogy nem lenne tánocosnő meg ilyenek.
Amúgy nincs oka féltékenykedni, nem volt megcsalás soha.
Ragaszkodj a legénybúcsúhoz, muszáj valahogy érvényesítened az akaratodat.
A legénybúcsún azt szokták mondani a pasinak, hogy innentől vége az életének, mehet rabszolgasorba... ez nem mindig van így. Viszont úgy néz ki, téged már most, az esküvő előtt megpróbál jobbágysorba taszítani.
Nekem volt táncosfiúm, a férjemnek meg nő. Voltam már előtte is, azóta is ilyen buliba is, "szolidabba" is, olyanba is amit együtt tartottak. Eddig mindenhol jól éreztem magam, jót buliztunk. Én nem ragaszkodtam a táncosokhoz, de barátnőim beszervezték. Elzavarni nem tudtam:) Azzal is tisztában voltam, hogy a férjemnek is lesz lány, ismerem a barátainkat. Én nem féltem semmitől, ha meg akar csalni megcsal. Ha meg nem akkor nem. Az ő döntése. Nekem aztán mindegy hol és mikor. De bízok benne. Ahogy ő is bennem. Ha menni akar akkor pedig menni fog egy normál hétköznap is.
Én igazából olyannal nem kötnék házasságot ahol nincs meg ez a bizalom.
nehogy vadidegen emberek hassanak rád, hogy fújd le az esküvőt. Nem lenne okos. Igaz, ha ezt nem engedi meg az asszony, akkor házasság alatt is ez lesz?
De a másik felet is meg lehet erteni. Mindenki tudja, hogy a nőknél mi jön lelki szemük elé, ha legénybúcsúról van szó-tisztelet a kivételnek! Nos, a nő csak fél. És tőled, hanem a haveroktól, attól, hogy mi fog kipattanni a fejükből, hogy esetleg adrig cikiznek e, amíg kapható leszel a hülyeségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!