Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj plusz egy főt hívni?
Itt olvastam, hogy a felnőtteket eleve plusz egy fővel kell meghívni.
Ez komoly?
Nem egy hatalmas exkluzív esküvőről van szó, van egy létszám, amit elbír a pénztárcánk, aki egyedülálló, azt tényleg nem lehet magában meghívni? Hívni kell egy rakás idegent az esküvőnkre, hogy ne magában jöjjön, hanem hadd hozzon havert, vagy valakit? Ez egy jó pár plusz ember, ha kiterjesztenénk a vendégek számát, akkor meg inkább más számunka ismerőssel töltenénk fel értelemszerűen. De ha meg nem hívom őket egyáltalán az milyen?
Ez most teljesen komoly amúgy? Vagy valami hülyeség? Én még sose hallottam ilyenről, hogy ha valakinek nincs senkije, akkor hoz valami vadidegent... Elvégre eleve barátok, családtagok vannak ott, nem lesz magában..
Ez hülyeség, én itt mondjuk nem is olvastam ilyet. Az igaz, hogy ha valakinek van párja, őket lehetőleg együtt illik meghívni (nem egy-két napos, futó kapcsolatról beszélek persze).
Volt már olyan, hogy nagyobb lagzi volt, meghívtak egy barátot, aki nem ismert ott szinte senkit a házasulandókon kívül, nem akart egész este egyedül ücsörögni, mint a kopott gyöngy, és megkérte, hogy vihesse a barátnőjét, pedig csak pár hetes kapcsolatról volt szó. De ott abban a lagziban nem volt gond plusz egy fő. Amúgy nincs ilyen, hogy egyedülállók mellé hívni kell egy idegent. Még nem is hallottam hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!