Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Muszáj plusz egy főt hívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj plusz egy főt hívni?

Figyelt kérdés

Itt olvastam, hogy a felnőtteket eleve plusz egy fővel kell meghívni.

Ez komoly?

Nem egy hatalmas exkluzív esküvőről van szó, van egy létszám, amit elbír a pénztárcánk, aki egyedülálló, azt tényleg nem lehet magában meghívni? Hívni kell egy rakás idegent az esküvőnkre, hogy ne magában jöjjön, hanem hadd hozzon havert, vagy valakit? Ez egy jó pár plusz ember, ha kiterjesztenénk a vendégek számát, akkor meg inkább más számunka ismerőssel töltenénk fel értelemszerűen. De ha meg nem hívom őket egyáltalán az milyen?

Ez most teljesen komoly amúgy? Vagy valami hülyeség? Én még sose hallottam ilyenről, hogy ha valakinek nincs senkije, akkor hoz valami vadidegent... Elvégre eleve barátok, családtagok vannak ott, nem lesz magában..

2013. jún. 4. 10:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy! Szerintem ez is csak egy amcsi filmekből átvett újsütetű divat.
2013. jún. 4. 10:56
 2/21 anonim ***** válasza:
68%
azt hívsz meg, akit akarsz, de párokat (és nem haverokat) együtt szoktak
2013. jún. 4. 10:57
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Huuu, hát itt biztos lesz, ilyen-olyan válasz...

Szerintem simán meg lehet hívni egyedül is embereket, mi is így tettünk.

2013. jún. 4. 10:58
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Egyedül is meg lehet hívni, de párokat együtt illik. Nálunk a családban nemrég volt esküvő, és ott nem vihette senki a párját, így volt, aki el sem ment. Havert természetesen nem kell meghívni, ez a plusz egy fő, a párokra vonatkozik...
2013. jún. 4. 11:01
 5/21 anonim ***** válasza:
90%
Mi csak azt hívtuk párostul, akikről tudtuk, hogy komoly a kapcsolat, akár több éve együtt vannak, együtt élnek, mi is ismerjük stb. Amikor rokonokból vagy barátokból kell lefaragni a létszámot, mert nincs pénzünk többszáz fős esküvőre, akkor nem idegenekkel szeretnék betömni a helyeket. Én is válaszoltam arra a kérdésre, amiről beszélsz, jól le is lettem pontozva...
2013. jún. 4. 11:02
 6/21 A kérdező kommentje:

Arról tudok, hogy párkapcsolatban élőket együtt hívják általában. Azért is van benne a kérdésben, hogy egyedül állókra gondolok.

Jézusom én teljesen elképedtem, hogy most komolyan úgy számoljunk, hogy az egyedülállók is minimum ketten jönnének.

2013. jún. 4. 11:09
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a hosszú párkapcsolatban élőket, együtt élőket, házasokat, stb. illik együtt meghívni.

Pár hónapos kapcsolatosokat, egyedülállókat egyedül, továbbá baráti társaságok/munkatársak esetén is lehet őket egyedül hívni (pl. ha meghívunk 10 embert, akik ismerik egymást, barátok maguk is/napi szinten találkoznak, nekik felesleges a párjukat meghívni, mert van társaságuk, nem lesznek egyedül).

2013. jún. 4. 11:12
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem, semmiféleképpen sem. Amúgy is nektek kell ezt eldönteni, de lesznek harcok a legnagyobb jóindulattal is. Nekünk a legnagyobb balhé abból volt, hogy egy unokatesóm 4 hónapja volt együtt egy nála jóval idősebb pasival, senki nem ismerte még a családból, csak a lány szülei. Őt még meg is hívtuk, de van az előző házasságából 3 tizenéves gyereke, és őket is hozni akarták. Arra azt mondtuk, hogy bocsánat, de plusz 4 főre nem tudunk számolni. Erre kiakadt az egész család, hogy neki ők már a családja része, és mi az, hogy a "gyerekeit" nem hívjuk meg. Még zsaroltak is érzelmileg, hogy a gyerekek pedig már mennyire készülnek, és most hogy mondják meg nekik... nagyon kellemetlen volt :(
2013. jún. 4. 11:15
 9/21 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó, ez nagyon komoly, hogy még a gyerekeit is hozta volna??? Én megmondtam volna unokatesómnak, hogy akkor ő se jöjjön, ha ez ekkora gond. Ez már tényleg mindennek a teteje..
2013. jún. 4. 11:18
 10/21 A kérdező kommentje:
8, ez nagyon durva!
2013. jún. 4. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!