Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljak neki esküvőt szervezni?
Köszönöm a segítséget, ahogy számoltam kb 70 főre kell, ebbe van jó pár gyerek is, és lehet van aki el sem jön. Ezért kb 70.
Nálunk kb 100.000 a terem, az anyakönyvvezető 12000körül van, tehát még a kaja, ital aminek az ára valtozhat étteremtől vagy saját konyhától függően, kell virág, dekoráció, vőfély. zenekar, fotós.Plusz a ruhák, aminek azért túl nagy feneket nem kerítenék. Szerintem ha nem bonyolítjuk 500-700.000körül kijön.

nekem a 120fő volt 800E
később leírom a részleteket
6os voltam

6os vagyok
szóval:
menyaruha: 15E
öltöny: volt
mellényszett: 10E (varratva)
menyacipő: 200ft, turis, csodaszép new look, vadi új :)
menya+menyecske: fehér, kalocsais hímzett dorkó 1700ft
ékszerek: 2000ft
menyaruha: ajándék, de 5E körül már vannak szépek
virágok: menyacsokor(kála), 10koszilány csokor(rózsa+gerbera), 20 kitűző (rózsa+1kála), 2 szülőköszöntő csokor (4-4 rózsa), főasztaldísz, kocsidísz, asztaldíszek... összesen 30E ft
kaja+pia: 4500/fő (étteremben), összesen 490E ft + 30E a rövid, amit be lehetett vinni
polgári díja: 16E
meghívók+ültetők: saját gyártmány, 3000Ftból kijött
haj: ajándék
manikűr: 4500ft
smink: saját
fátyol: 5000ft
autó: egy barátunké
hintó: szintén barátunké
remélem nem hagytam ki semmit...

Szia! Az attól függ, hogy mekkora nagy felhajtást szeretnétek. Nekünk 3 éve volt májusban az esküvőnk, és ragaszkodtunk a sátras esküvőhöz. 100 vendég volt nálunk. Mi az egész esküvőt kihoztuk nem egészet 500e Ft-ból. Másnap délután 5kor ment el az utolsó vendég. :)Mi elég kreatív család vagyunk, tehát a meghívót édesanyám készítette, papírcsipkéből. A ruha, menyecske ruha, + kiegészítő volt 35E. Pest megyében lakunk, itt is volt a lagzi, Nyíregyházáról hozattunk fel sátrat, amiben benne volt a sátor ára (160Fős sátor volt) a székek, asztal, + minden főre evőeszköz, tányér, pohár, kínáló tál, leveses tál, váza, só-bors tartó, gumi aljzat, és egy elválasztó "fal", mivel az anyakönyvezető házhoz jött:) A sátor így együtt 127E Ft volt. Az anyakönyvezető, és a pap 12-12E Ft volt. A süteményeket itthon (hárman) készítettük. Cukrász vagyok, tehát ez alap volt számomra, hogy én készítem. Ezeknek az alapanyag 30000Ft volt. Ebben benne volt 6 torta, 14 rekesz édes- és sós sütemény, és 4 emeletes esküvői torta. (tudom, hogy nem szerencsés, hogy saját magam készítettem el) A díszítésre 20000Ft költöttünk, több mint 3000 lufi volt, és rengetek papír dísz. A kozmetikus, fodrász, körmös ingyen volt, unokatesómék készítették el. ( festés, vágás, melír, 3D szempilla, francia köröm, smink) A virágra már pontosan nem emlékszem de kb 20000Ft volt. Ebben a szülőköszöntő + nagyszülő köszöntő csokor, a csokrom, a templomi, és ahol az anyakönyvezető volt, és az autóra való csokor, a vőlegény kitűzője. Volt 2 fotós, 1 kamerás, szintén ingyen. 4 felszolgálónk volt 1 szakáccsal, és 2 segítővel. Itt talán összesen 40000Ft volt. A többi az ételre és az italra ment. Sörből volt 3 fajta (150l) fehér- illetve vörös bor 30-30 liter, házi pálinka volt 20 liter, női pia volt 6 liter, és 200 liter üdítő. Kávé 2 kg, ásványvíz, és rostos üdítő is volt. Étel rengeteg volt,újházi húsleves, rántott hús, savanyú, töltött hús, töltött káposzta, majonézes saláta (nem emlékszem már ,hogy mik voltak. Viszont süteményből senkinek sem tudtam elcsomagolni, mert minden efogyott. Az esküvői tortából is csak 1-1 falatot tudtunk enni :) Ja a zenész 45eFt és a vőfély 40E Ft volt.
Étteremben nagyon lehúzzák az embert, és a hangulat sem olyan. Itt igaz azért maradtak meg üdítők, sörök, de legalább nem kellett egy ideig venni! :D
Azt hiszem nagyjából ennyi volt a tarifa:)
De ezek az árak 3 évesek, és rengetek utána járásba kerültek! (idő)
Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!