Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jogosan akadt ki ránk ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki ránk ennyire a jövendőbeli sógornőm?

Figyelt kérdés

A férjem testvérének a hétvégén lesz az esküvője. Minket is meghívtak. Van 2 gyerekünk 3 éves, 4 hetes. Úgy volt, hogy ők is jöhetnek, a lányunk már alig várta, hogy bemutathassa a ruháját, amit direkt erre az alkalomra kapott a férjem testvérétől (ő a keresztapja).

Előző hét pénteken kaptunk egy e-mailt, hogy sajnos lemaradt a meghívóról, hogy gyerekeket 16 év alatt ne vigyünk. Ez az elfelejtett info a meghívottak 80%-át érinti. Megbeszéltük a férjemmel, hogy mi így nem fogunk tudni elmenni, felhívtuk a testvérét, aki sűrű elnézések közepette elmesélte, hogy a menyasszonya a fejébe vette, hogy a sok gyerek el fogja rontani az ő nagy napját a vinnyogással, ezért az e-mail. Bár nem örült neki, de megértette, hogy nem tudunk menni.

Ma felhívott telefonon a menyasszony és szabályosan leüvöltötte a fejemet, hogy mégis, hogyan jövünk mi ahhoz, hogy szétromboljuk az esküvőjét, mert 'miattunk' majdnem az összes kisgyerekes pár visszamondta a megjelenést. Szerinte mikor megtudták, hogy a vőlegény testvére és annak családja sem megy, ők is úgy döntöttek, hogy lemondják. Ez tényleg a mi hibánk lenne?

Majd este, ha hazajön a férjem felhívjuk a testvérét, hogy tisztázzuk ezt az egészet, de addig se megy ki a fejemből az eset.

2013. máj. 29. 14:27
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
92%

#28-as

Mondjuk az sem normális nő aki egy 3. évesre féltékeny.

2013. máj. 29. 15:28
 32/59 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, melyik hároméves nem várja, hogy pörgős szoknyában és hercegnős díszben illeghessen? Nem ettől lesz ribi egy kislány sem! Én is imádtam, aztán most mégis inkább már szinte fiús vagyok, mint ribancos. (Hálistennek. :)
2013. máj. 29. 15:33
 33/59 anonim ***** válasza:
94%
Nekem augusztusban lesz a lagzim sok gyerek van eszem se jutott kitiltani őket. Annál aranyosabb nincs mikor kicsikék szépen felöltözve önfeledten játszanak! Én is sok esküvőn voltam gyerek koromba élveztem is a helyzeteket. Meg egyébként is nem várhatom el a szülőktől hogy eljöjjenek gyerek nélkül, meg hogy keressenek valakit aki addig vigyáz rájuk
2013. máj. 29. 15:37
 34/59 anonim ***** válasza:
94%

Én láttam már szétcincált esküvőt (3 gyermek által). Én az enyéimet ( 5 és 7) szinte sosem viszem, mert kibírom nélkülük azt a pár óra hosszát, szívesebben tanyáznak inkább a nagyszülőknél, és én is ki tudok kapcsolódni.

Egyszer vittem őket, amikor (ahogy fentebb írtam) a házasulandók odafigyeltek erre, kifejezetten meghívtak minden kicsit,de saját lekerített gyerekrész volt, légvárral, kisesküvővel (menyasszony, vőlegény, tojta, stb), 2 óvónéni, kiskecske, anyámtyúkja (falun volt). Az egész gyerekparty 100 ezerbe került, de így mindenki jól érezte magát, karnyújtásnyira a másiktól.

2013. máj. 29. 15:38
 35/59 anonim ***** válasza:
36%

Ha valaki miatt a vendégek 80%-a nem jönne el az esküvőre, akkor szerintem mindenki mérges lenne rá. Most itt mindenki álszenteskedik, hogy jaj dehogy vagy hibás, aztán megnézném, ha ők lennének a mennyasszonyok, akkor mennyire mosolyognának angyalian egy ilyen esetre! Ki tudja mióta szervezte, mennyi pénze van benne, ne mondjátok nekem, hogy ti nem voltatok idegbajosak előtte. Én soha életemben nem szándékozom megházasodni, de együtt tudok érezni vele.

4 hetes gyereknek talán egy esküvőn a helye? Na ne mondjátok már nekem! Semmivel sem természetesebb eksüvőre vinni ilyen korban, mint otthon hagyni 1 napra.

Meg lehetett volna ezt oldani felnőtt módjára is. Például te otthon maradsz a gyerekeiddel mert azt mindenki megérti, hogy 4 hetes, a férjed pedig elmegy. Vagy a férjed elmegy a nagyobb gyerekkel. Talán lehetne neki ennyire fontos a saját testvére. Szerintem senki nem hal bele, hogy egyedül kell elmennie egy esküvőre.

2013. máj. 29. 15:47
 36/59 anonim ***** válasza:
66%

elmondom milyen volt az én esküvőm.Alapjában szép és jó minden rendben ment,de aztán jött a lagzi...

csak 3 gyerek volt egy "kis csoportos" és "nagy csoportos"

Hát azt nem tudnám leírni,először elhatározták,hogy ők a sarokban alakítanak(étteremben) a függönyből egy kuckót, igen ám de ehhez mindig át kellett rajtunk gázolni.Aztán ki találták,hogy az asztal alatt tea partit tartanak(a fő asztalnál ahol voltunk a férjemmel).Ez még mindig elviselhető,persze szülők tojtak szólni a gyerekre te meg nem teheted meg.Végül kegyelem döfésként a két nagyobbik rájött biztos szeretjük ha csikiznek minket és elkezdték csikizni a lábamat,mondtam nem vagyok csikis erre a válasz"de az vagy!!". Én ezt is próbáltam elsimítani és átültem egy másik társasághoz,mire a gyerek utánam és ott sem hagyta abba,szülők meg semmit nem tettek.Ja és nap végén fáradtak lettek és jött a bőgés.Szóval ennyit a gyerekekről,amúgy tündériek,de ha megérzik a buli hangulatot-.-"

Egy 4 hetesnek meg még nem lehet meg mondani mit tegyen és nyűg neki is az egész szerintem.

2013. máj. 29. 15:55
 37/59 anonim ***** válasza:
95%

"Meg lehetett volna ezt oldani felnőtt módjára is."

Valóban. Például hogy nem tiltjuk ki a meghívott családok tagjainak felét egy héttel az esemény előtt... A négy hetes gyerek kérdése az más, itt nem erről van szó, bár egyébként nem látom be, hogy ha nem hajnaligmulatozik az anyuka, hanem csak leül szépen ebédelni, aztán kora este távoznak, ez mennyiben hordoz életveszélyt a babára nézve, de a kérdés nem ez. Hanem az, hogy MINDEN 16 éve alatti családtag ki lett tiltva egy családi eseményről. És ez nem a kérdező hibája. Ők nem tudnak így menni, mások se, ez van.

2013. máj. 29. 15:56
 38/59 anonim ***** válasza:
87%

ekkora hülyeséget még nem hallottam, 16 éven aluli gyerek ne menjen? akkor egy 10-15 éves gyerek sem képes viselkedni? ekkora marhaságot.

most már akárhogyan kérlelnének se mennék el. úgyis ha belemennek hogy vigyed a gyerekeket, csak a szájukat fogják húzgálni.

2013. máj. 29. 16:07
 39/59 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk majd 100fő vendégből 15 gyerek volt,legkisebb 5 hetes (többi 2 és 15 év közötti).

Az 5 hetes baba jól elvolt,etetés időben az anyukája elvonult megetetni,egyébként babakocsiban aludt vagy valaki ölében volt.A többi gyereknek volt játszósarok és egy ovónő,aki játszott velük,nem volt gond,édesek.8 és 10 között jöttek értük a nagyszülők vagy az egyik szülő ment haza vele.

2013. máj. 29. 16:09
 40/59 anonim ***** válasza:
94%

a 4 hetes picit megértem, én sem vinném, pár órára bébiszittert hívnék, vagy nagyinak passzolnám. A 3 éves kibírja, de akár őt is el lehet helyezni pár órácskára.

De nem értem a menyasszonykát, hogy jön ő ahhoz, hogy pár nappal az esküvő előtt benyög egy ilyet, sokan ilyenkor már nem tudják megoldani az elhelyezést.

2013. máj. 29. 16:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!