A sógornőm kidobálja a cuccaimat! Mit csináljak?
Mondjuk először is megmondanám, hogy amit kidobott azt kifizeti.
Aztán megkeresném a legközelebbi szállodát.
Én inkább beszereztetném vele.
De mit mond, miért dobta ki?
Sürgősen kilakoltatnám őket.:-)
Nem érdekel kinek a kije, az én dolgaimhoz ne nyúljon. Már az is nagyon rendes, hogy átengedtétek a lakást. Ez már sok. Cselekedjetek.
a mosogatótálcáért szólt csak, hogy azt kidobta, mert régi, és majd hétfőn vesznek újat, de hát akkor is.. a többit meg akkor vettem észre, amikor elmentem kezet mosni és nem találtam semmit. első nap reggel is azzal fogadott, hogy kidobálta a hűtőládából a zöldségeket..
épp terhes, és pénteken mennek már haza, ezért nem akarok szólni neki, csak itthon fortyogok magamban..
Írnék neki egy listát, hogy ezeket vegye meg neked, mert kidobálta őket, miközben szükséged van rájuk.
Mindenről ami eszedbe jut.
Attól még, hogy terhes nincs feljogosítva ilyesmire.
Nem vagyok egyébként alpári típus, de ha kidobná a fagyóból, amit pénzért vettem, netán én ültettem, locsoltam, kapáltam, a kezét is eltörném. Ha terhes, ha nem.
Mindig ilyen bólogató jános vagy? Mert akkor hagyd, dobja ki a bútorokat is nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!