Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet, hogy a vőlegény lovagoljon az esküvőn, ha tud? (így tiszteleg menyasszonya előtt)

Őőő nekem nem teljes a történet..
Nem értem, hogy gondoltad ezt. A polgári után eltűnik a vőlegény és visszavágtat egy lóval és háromszor körbeüget a polgármesteri hivatal előtti téren és a menyasszony bőg örömében? Vagy hogy?
Mert pl. azt el tudom képzelni, hogy a férfinek a lovaglás az élete, tagja is valami csoportnak, hagyományőrző, stb. És a lányosháznál való kikérés úgy zajlik, hogy a házhoz a srác és a társai lovon, megfelelő ruhában (honfoglaláskori, huszár, csendőr, amilyen stílust képvisel a csoport) érkeznek és a kikérő szövege is kapcsolódik a megfelelő korhoz, a menyasszony ruhája is egybevág a történettel... És akkor mit tudom én lovon mennek a házasságkötőig, a kísérettel, násznép meg autóval vagy ha annyira tematikus az esküvő és a násznép is hasonló ruhában van akkor lovasszekérrel (honfoglalásos esküvőnél) megy utánuk.
Vagy ha nagyon giccsesek akarunk lenni, akkor jöjjön fehér lovon a lányos házhoz és akkor ehhez kapcsolódó legyen a kikérő szövege és jelképesen el is lovagolhatnak az utca végéig...
De ilyet, hogy 3 kör akkor a menyasszony tiszteletére.. vagy akkor egy kis díjugratás.. Hát azt inkább ne.

Az lenne csak az ünnepi, ha oda szarna a ló a kapu elé a nagy tisztelgésben.
Komolyan nem értem, szegény lovak nem divat kellékek, hogy oké teszek egy kört itt a ház előtt, vagy eljövök idáig, de aztán valaki húzzon el a döggel, mert vége az attrakciónak és messziről szép, de ne zavarja már itt a jónépet! Vagy mi?

Hol, meg minek? Öltönyben? Az röhejes. Lovagló ruhában?
Mikor öltözik át? Többet kell rá várni, mint az arára.
Hortobágyon lakunk. Szeretnéd, ha küldenék egy kalapot, ostort, mert így az igazi a bemutató..
Ha akarod, szerzek egy subát is kölcsönbe...
Tisztelgés? Oroszlánnal, mint a gladiátorok. Na, az tisztelgés: Ha túléled, jöhet az esküvő. Ha nem, a temetés.
Ha már úgyis összejött a rokonság.. Hülyeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!