Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt/lesz köszönőajándékotok? Ha igen mi volt az? Mit gondoltok erről?
Mi a közeljövőben tartjuk az esküvőt, és már gondolkodtam ezen a köszönőajándék-dolgon, de még mindig nem tudom, mi legyen. Én ehető dolgot nem akarok adni, mert úgyis lesz egy csomó kaja és édesség ott, és nem is nagyon néz rá a többség egy helyes köszönőajándékként, hanem hú, még egy bonbon, hamm... aztán annyi. Ráadásul amennyi pénzt az ember arra költene, hogy ne vmi bolti vacak csokit adjon, abból lassan már vmi különlegesebb, egyedibb dolgot is lehetne adni.
Nekem alapvetően tetszenek a minőségi monogramos dolgok (nem a painttel megszerkesztett fotós szirszarok), de a nagy többségre a legtöbben porfogó vacakként néznek, és sokaknak tényleg bizarr őrizgetni a Timi és Laci feliratú kis díszmütyürt vagy képkeretet a polcon. A könyvjelző még az a megoldás, ami a legszimpatikusabb, mert kis helyet foglal, el lehet tenni a fiókba is, ha vki nem akarja kiállítani, és mégis a mütyürb.ziknak (mint én :P) lenne vmi kis emlék. Amellé persze jó a csokika, sütike meg ilyesmik.
Nekünk júliusban lesz az esküvőnk és nekem igenis tetszik ez az apró kedvesség,amit akár szeretetből is adok azoknak,akik eljöttek,mert nyilván szeretem őket,ha már meghívtam:) nem sok pénzt szánok rá,mert mindent én fogok megcsinálni,mondom: sok szeretettel és kedvvel!
Nálunk 2 kis dolog lesz egy csomagban,egy hasznos és egy vicces:
és egy házi készítésű fürdőbombát-golyót fogok csinálni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!