Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok illik ez a szöveg a meghívóra?
"Álmodtam egy világot magamnak, itt állok a kapui előtt.
Adj erőt, hogy be tudjak lépni, van hitem a magas falak előtt."
Elsőre szép nagyon.
De gondolkodik az ember egy kicsit,és első kérdés: nincs erőtök "belépni"?
Elsőre tényleg szép. Nekem csak az nem tetszik benne, hogy nem két emberről szól, hanem egyről. Pont ez a házasság (egyik) lényege, hogy együtt megyünk át az akadályokon, együtt lépünk be a kapun.
De egyébként szép és tetszik.
Ha nem érzitek furcsának, hogy átírjátok akkor
Álmodtunk egy világot magunknakitt állunk a kapui előtt.
Adott erőt, hogy be tudjunk lépni, van hitünk a magas falak előtt.
Pl
Szerintem sem oda illik.
Nem értem, hogy jön a házassághoz. Ha házasságra adja az ember a fejét, akkor számomra disszonáns "erőt kérni" ahhoz, hogy képes legyen rá az ember. Visszatetsző!
nem rossz idézet, hisz lehet arra is gondolni, hogy sok erővel és alkalmazkodással jutottatok idáig, s most már a továbbiakhoz 'adj erőt'
át viszont ne írjátok, mert az már gagyi...
ha szeretnétek, mehet, én mást választanék...
Szerintem meg jó egy meghívóra:)
Megálmodtad, ott állsz a közös élet előtt, és igen kell hozzá erő bőven, de ha van hitetek magatokba menni fog.. SZerintem találó két sor :)
Át ne írjátok semmi esetre sem, inkább válasszatok másikat, de szerintem ez mehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!