Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik illik jobban a meghívóra?
1. "Sorsomat veled megosztom,
bánatod legyen bánatom.
Ha öröm ér, ha fájdalom
felét magamra vállalom."
2. "Addig kerestelek míg rám nem találtál.
S hogy ez megeshetett úgy érzem: becsesebb életnél halálnál
Amelyik nektek jobban tetszik, azt írjátok rá. Olyant úgy sem találtok, amelyik mindegyik meghívottnak tetszene.
Nekem pl. egyik sem tetszik, mert mindkettő kicsit szomorúságot sugároz. Az egyikben a halál szó merül fel, mely nem illik esküvőre, a másikban is sok a negatív szó (bánat, fájdalom). Értem én, hogy a jóban-rosszbanról szól, de számomra túl sok negatívumot sugároz.
Nekem az első jobban tetszik.
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nem csupa rózsaszín, olvadozó. Az élet, a házasság sem lesz az:) Nem megkeseredésből írom, jó a házasságom, de pont arról szól, hogy jóban-rosszban.
3-as válaszoló, én ezért írtam, hogy válasszák, ami nekik tetszik, mert olyant úgysem találnak, ami mindenkinek.
Nekem pl. az ilyen típusú idézetek sokkal jobban tetszenek :)
Sorsunk egybeforr, együtt megyünk tovább.
Az élet viharában te vigyázol rám.
Köszönöm, hogy szeretsz, s hogy hiszel nekem,
S hogy megosztod az életed velem.
Ígérd meg azt, hogy kezed kezemből vissza nem veszed,
s akkor is szeretni fogsz, mikor már én is vén leszek.
Most valóság lesz minden édes remény,
Mely ott él a szív rejtekén.
Az élet és a szerelem tárt karokkal vár,
S hogy szép lesz-e csak rajtunk áll
3as vagyok. Persze mások vagyunk :) A kérdező és párja is válasszon a saját ízlése szerint.
Pl. nekem a te középsőd nem tetszik:) Viszont az utolsó már bejön, főleg az utolsó sorával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!