Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vennétek fel hitelt esküvőre, ha a nászajándékból vissza tudnátok fizetni?
"14# nem örültetek volna jobban, ha azt a 200E ft-ot valami hasznosabbra költhettétek volna?"
számomra elég hasznos volt az, hogy mindenki, akit szerettem volna, ott lehetett, mindenkit meg tudtunk hívni. Ennyi erővel az egész esküvői költségvetést lehetett volna "hasznosabbra" költeni, de mi ezt szerettük volna. Elvégre egyszer van ilyen napunk...
NEM.
Addig örülj, míg nincs adósságod. Másrészt nem érdemes nagyzolni, ha nincs miből. Az irigy rokonokat már attól elönti az epe, hogy látják, boldogok vagytok.
"én ahelyett, hogy degeszre etetem a rég nem látott rokonokat, inkább elutaznék egy Hawaii nyaralásra"
Na, látod, nem vagyunk egyformák. Én pl. nem szretem Hawaii-t és általában a külföldi utazásokat sem nagyon. Ha sok pénzem lenne, sok mindenre költeném, de erre nem az biztos, mert nekem ez a haszontalan, a szememben nincs értéke. Mégsem mondom senkinek, aki erre költi a pénzt, hogy haszontalanul költötte, mert aki értékeli, annak értékes.
Ugyanígy van ez az esküvővel, vagy teljesen mindegy mivel, amit az ember szeretne. Ha felhasznál rá hitelt, amit rövid időn belül vissza tud fizetni, mint ahogy mi is annak idején, néhány hét alatt, akkor semmi rosszat nem látok benne és egyáltalán nem meggondolatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!