Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes esküvői torta ilyen extra mézes, cukormázas?
Nem kell hoz az legyen,bár az a megszokott...
De mivel mi sem szeretjük,ezért nem marcipános vagy fondantos volt,hanem sima habos.
De nem nagy,csak egy kicsinyitett többemeletes.
Mellé gyümölcstorta,meggyes-habos torta,csokitorta,ki mit szeret.
8as vagyok, nem értem, miért lettem lepontozva??? kb. 4 db kérdésre válaszoltam eddig, és 50%-om van!!!
természetesen nem mintának mutattam, hogy külsőre ilyen tortát csináltasson, csak ezen látszik, hogy tiszta hab a külseje. Ha olyat linkelek, ami el van simítva, akkor a Kérdező nem biztos, hogy kiveszi, hogy mit szeretnék mutatni
8-as esküvői témában válaszolgatsz? Vagy hát mindegy végül is hol. Szokj hozzá. Mindenkinek van elképzelése, és ha valaki szerint más is jó, akkor lepontoznak.
Pl. hogy ajánlod a sima tejszínes tortát. Há' milyen má' az, esküvőire marcipán köll, mert az köll oszt kész, mert olyat szoktak. Nem érdekli, hogy jé tényleg lehet. Inkább lepontoz, mert milyen proli má', hogy lespórolni a marcipánt. (ami amúgy tejszínes tortára nem is jó, de tényleg sokan csak azzal foglalkoznak, hogy néz ki a torta, hogy aztán milyen íze van)
Senki sem foglalkozik a százalékokkal. Én ha magasat látok hajlamos vagyok feltételezni, hogy új regisztráció, mivel előbb-utóbb úgy is le leszel pontozva. Főleg, ha valamiről határozott véleményed van.
De amúgy ne haragudj, szerintem az is butaság, hogy ilyennel foglalkozol, meg új regisztrációt csinálsz miatta. Kb soha, semmilyen esetben sincs csak egy igazság, így sose maradsz olyan hej de jó százalékon a direkt lepontozók nélkül sem.
Kérdező, azokra a csicsamicsa bevont tortákra gondolsz? Én sem szeretem, mert nem marcipánnal vonják be, hanem annak az "ócsósított" verziójával, cukrászmasszával. Blöeee. a krém meg hánytató margarinos krém.
Amelyik esküvőn mi voltunk, ott normál, nem esküvői diókrémes torta volt, aztán gesztenyekrémes és csupacsokis torta. Szépek voltak és állati finomak.
8 Ne parázz már a százalékok miatt, nem jelent semmit. Amúgy már 50 vagy.
Köszi a tippeket. Ezer százalék, hogy nem lesz marcipános tortám, mert ezen szerint a marcipán az, ami olyan pocsék ízű. Az a torta, amit én kóstoltam, nagyon undorító ízű volt. Ráadásul az extra édes, több centis marcipán réteg alatt (aminek borzalmas állaga volt, nem is tudom mihez hasonlítani) citromos piskóta volt sok krémmel, ami extra savanyú. Alapból édesszájú vagyok, de a torta után egyenes út vezetett a wécére.
Viszont ettem már olyan menyasszonyi tortát, ami nagyon finom gesztenyés volt, de nem tudom, hogy volt e rajta marcipán, mert anyu hozta és megkértem, hogy piszkálja le róla nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!