Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Tegnap azt mondta a párom, hogy már szeretne gyereket (5éve vagyunk együtt, de még nem élünk együtt) de házasságot nem és úgy vettem ki a szavaiból, ha esetleg teherbe esnék akkor sem akarna feleségül venni. Az igaz, hogy már régebben megbeszéltük, ha egyszer összeházasoduk nem akarunk nagy felhajtást csak szülők, testvérek, nagyszülők és csak egy sima vacsora lenne, de nem gondoltam volna, hogy most meg ilyen véleményen van! Lehet, hogy később meggondolja magát? Nem nagyon akartam faggatni, hogy mért nem ..., mert még együtt sem élünk de tegnap óta már nagyon \'fúrja az oldalamat\' a dolog! Nem tudom mit kellene tennem, nem akarok semmit sem erőltetni. Mit kellene mondanom neki, hogy meggondolja magát de ne érezze, hogy erőltetem a dolgot?
2009. szept. 23. 14:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Pedig bizony nála kellene rákérdezned a dologra, ugyanis ő az egyetlen, aki választ tud rá adni, hogy miért így gondolkodik. Mert nagyon nem mindegy, hogy mi lesz a jövőben. 5 év az hosszú idő és jogod van rákérdezni! Ez így tiszta. Azt kell neki mondanod, amit érzel...nem kell túlkombinálni, mert még félre értitek egymást.
2009. szept. 23. 16:31
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi 10 eve egyuttelunk a parommal,es 2 kisgyerekunk van.

Most tervezzuk az eskuvot,mert mostanaig azon a velemenyen voltunk,hogy nem fontos a papir,de most o valamiert megis szeretne,es en nem vagyok ellene.

Szerintem valtozni nem fog a kapcsolatunk,ha igen akkor jobb lesz.

Ha neked fontos akkor beszeld meg vele oszinten,es o meg fogja erteni,hiszen ha neki nem szamit,de neked igen,akkor miert ne? Sok szerencset:)

2009. szept. 23. 18:32
 23/26 anonim ***** válasza:
94%

Sziasztok. Hát olvastam itt egyik, és másik oldal véleményét is. Házas vagyok másfél éve. 4 éve vagyok együtt a férjemmel, aki megismerkedésünk után 1 évig fújta, hogy ő nem nősül, és az csak egy papír. Számomra fontos volt de nem életbevágó. Végül is 2 éves fordulónknál megkérte a kezem. Leesett az állam, 3évesek voltunk mikor a lagzi volt.

Rá lehet húzni a házasságra, hogy csak egy papír, DE ha két ember szívből szeretné és fontosnak tartja sokkal többet jelent mintsem egy papír. Az kimondani, hogy férjem, vagy feleségem, a barát-barátnő helyett érzelmileg nem összehasonlítható,egy igazi megerősítő szorosabb kapocs. Sokkal többet emlegeti a férjem az esküvő emlékeit, telefonján a mai napig cserélgeti az esküvős képekből a háttérképet. Nagyon jó érzés. Szerintem esküdni csak így érdemes ha valakik ezt közösen tiszta szívből akarják. Sajnos azzal a részével meg egyet értek, hogy együttélés nélkül nem szabad babán gondolkozni. De senkit nem akarok oktatni. Mindenki a maga életének a kovácsa.

2009. szept. 24. 12:36
 24/26 anonim ***** válasza:

Először is lakva ismeri meg az ember a másikat!! Hiába vagytok öt éve együtt! Költözzetek össze és utána meglátod, szeretnél-e még mindig babát tőle.

Egyébként mi öt év után házasodtunk össze most augusztusban, de 19 hós a babánk. Igaz 4 éve együtt is élünk. Először ő akarta a házasságot 2 hét járás után, aztán nem lett belőle semmi. Mikor én hoztam szóba, ő nem akarta, végül most májusban megint megkérte a kezem :))

2009. szept. 24. 13:12
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

legelső 14:11:

bunkó nősoviniszta.

2009. szept. 24. 16:22
 26/26 anonim ***** válasza:
Valószínűleg túl sok rossz példa van előtte ezért nem akar házasságot. Neked pedig fontos lenne hmm. Talán a gyerekkel várjatok, költözzetek össze, nézzétek meg,hogy hogy megy együtt aztán majd meglátjátok,hogy összeházasodtok-e vagy sem.
2009. szept. 26. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!