Nők! Voltatok már ilyen helyzetben? Hogyan szoktattátok rá a pasit az őszinteségre?
olyan nők története érdekel, akik párkapcsolatukban olyan férfival voltak együtt aki esetenként füllentett... de még is sikerült leszoktatni róla a férfit, és esetleg nem szakítással végződött.
a barátommal 4hónapja járunk 18éves vagyok ő19, olykor füllent, csak késöbb vallja be az igazat, bár igaz én hamar felkapom a vizet és ő meg fél a reakciómtol...
de igazi őszinteségre akarom bírni, és én hiszem hogy ez nem lehetetlen és van valami módja, mert szeretem.
igen számítottam az ilyen válaszokra is:)
az az igazság hogy apró füllentésről van szó, amit utólag bevall elejétől a végéig. És én ordítok vele meg minden...szóval joggal fél a reakciómtól:S
Én azért hisztizek mert füllent, ő azért füllent mert hisztizek
Szerintem a választ Te magad írtad le. :)
Üljetek le és beszéljétek meg a dolgot, mondd el neki, hogy Téged zavarnak az ő füllentései, még ha azok nem is olyan nagy dolgok. És akkor ígérd meg neki (de aztán persze tartsd is be), hogy legközelebb nem fogsz kiborulni, csak mondja meg az igazat. :)
értem...
igen utolsó én is erre gondolok
há, tudok egy hasonló sztorit:
van az egyik szomszéd házban egy szerencsétlen kutya, meg a hülye gazdája. Leviszi sétálni, és a kutya eltávolodik mondjuk 20 méterre. Amikor a gazdája hívja, elsőre sosem megy oda. Ha már kiabál a gazda, akkor lassan odasomfordál, de erre kap egy pofont. Vajon miért nem szeret odamenni a gazdájához?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!