Nők! Voltatok már ilyen helyzetben? Hogyan szoktattátok rá a pasit az őszinteségre?
olyan nők története érdekel, akik párkapcsolatukban olyan férfival voltak együtt aki esetenként füllentett... de még is sikerült leszoktatni róla a férfit, és esetleg nem szakítással végződött.
a barátommal 4hónapja járunk 18éves vagyok ő19, olykor füllent, csak késöbb vallja be az igazat, bár igaz én hamar felkapom a vizet és ő meg fél a reakciómtol...
de igazi őszinteségre akarom bírni, és én hiszem hogy ez nem lehetetlen és van valami módja, mert szeretem.
köszönöm szépen
utolsó neked is a hosszú sztorit:)
nos megegyeztem vele még tegnap hogy ő elkezd igazat mondani én pedig leállok a hisztivel:) beleegyezett
Aranyos vagy, hogy csak az a válasz jó, ami szerint megváltozik. Pedig a legalapabb kamuzós trükköt veti be a pasid. Hazudik, te dühöngsz (jogosan) és te vagy a hibás, mert nem meri megmondani az igazat. Nos, a hazugsághoz nagyobb bátorság kell, mint az igazmondáshoz. :)
De legyen, ne hisztizz és meg fog változni. (azért én remélem hamarosan átlátsz a szitán)
ő hazudik, amiért te ordítasz?
sikerült megtalálnod a nem megfelelő embert.
üdv
szia:) én is olyan vagyok, mint te. nekem a haverokkal volt gond. elment dolgozni, ezzel nem is volt baj, csak mindig azt mondta túlórázik, de én sem vagyok teljesen hülye, tudom, meddig dolgozik, felhívtam, ja hogy itt vagyok-ott vagyok, nem baj? én meg kiakadtam, akár telefonban is. vagy érdekes módon pont akkor hívtam, amikor már hazafelé tartott, ha 5-kor-akkor, ha 9-kor, akkor is épp akkor végzett. érdekes volt. amikor hazaért, nagyon kiakadtam, veszekedtem, volt, hogy ordítottam is. vagy nem szóltam hozzá. meg egy idő után ciki lett neki, ha hívogatom. így elmondtam neki, hogy ha elmondaná, hogy hova megy, nem fogom csesztetni. vagy mondjon egy időpontot, hogy mikor jön, ha nem ér haza, csak dobjon egy sms-t, hogy tudjam, hogy jól van. elmondtam azt is őszintén, hogy nem örülök neki, de tudom, hogy szüksége van kikapcsolódásra, mert nekem is, de én mindig mondtam hol vagyok, mikor jövök. egyszer meg meg csináltam, hogy nem vettem fel a telefont, és nem voltam otthon, mikor hazaért este, teljesen be volt pánikolva. azóta tudja, hogy ha telefonál, akkor nem kell hazudnia. De ehhez az is kellett, hogy én viszont megígértem, hogy nem hisztizek, és ezt azóta igyekszem is betartani, így nincs szükség rá, hogy füllentsen. én sem érzem válóoknak, de mondtam, hogy szokjon le róla. azóta jobb lett a kapcsolatunk is.
Tehát a füllentés az volt, hogy dolgozik, közben én vártam haza, nem jött, és azt mondta túlóra. aztán rájött, hogy vagy füllent és veszekszünk minden alkalommal, vagy elmondja őszintén (nem engedélyt kért), és akkor nyugi van.
és hozzá tartozik, hogy amíg nem jött haza egész nap, csak éjfél körül, nem főztem. minek? aztán kereste... én meg mondtam, hogy minek, ha úgy sem vagy itthon:D de nem ez volt az ok, hogy leszokott:) hanem megbeszéltük, hogy nem esik jól, hogy hazudik, én sem szoktam, tőle is elvártam. én is változtattam a magatartásomon, és így ő betartja, én is, nyugalom van, ő is tud szórakozni és én is:)
sok sikert:)
elég kacifántos lett, de azért remélem érthető: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!