Voltatok már hasonló helyzetben? Ti mit tennétek a helyemben?
Szóval.Van egy lány aki csak néhány utcányira lakik tőlem,de mégis nagyon ritkán tudunk találkozni.Sajnos amikor egyikünk szabad,a másik a dolgozik.Ha pedig véletlenül összejönne néhány óra,akkor az utolsó pillanatban közbejön valami.Nem kamuzik,tényleg fontosabb dolga akad egy találkozónál (a részletekbe nem mennék bele).Régóta ismerjük egymást,hiszen egy idősek vagyunk.Baráti a viszony kettőnk között.Sajnos csak telefonon tudunk beszélgetni és csak a közösségi oldalakon láthatom,ha megnézem a képeit.Nagyon ritkán összejön néhány perc,max fél óra MSN-en is.
Többet érzek iránta a barátságnál és szerintem ő sem közömbös irántam.Nem beszéltünk még erről,de úgy érzem,hogy lenne esélye egy kapcsolatnak.A baj csak az,hogy nagyon lassan bontakozik ki a dolog.Türelmes vagyok,de ezzel a tempóval talán év végén sikerülne csak összejönnünk.
A másik probléma az,hogy ő szeptembertől újra iskolába fog járni,nekem meg valószínűleg új munkahelyem lesz.Szóval az idő megint csak bekavar,Ráadásul ő egy másik városban lesz a suli miatt.
Lenne lehetőségem más lánnyal összejönni,gondoltam is erre,mert elég régóta egyedül vagyok és hiányzik már egy kapcsolat.De első sorban ezzel a lánnyal szeretnék együtt lenni.Természetesen ő is egyedülálló és komoly kapcsolatot szeretne.
Egyszerűen nem tudom,hogy mi lenne a helyes döntés.
Bocsánat,ha sokat írtam és köszönöm ha válaszolsz rá valaki!
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!