Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meghívtátok a kollégáitokat az esküvőtökre?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 15:42
1/15 anonim válasza:
Magára a templomi szertartásra igen.
Közvetlen kollégákkal vagyunk olyan kapcsolatban,hogy oda egymást elhivjuk,lagzira nem.
Ajándékra is összedobunk 1-2ezret fejenként és veszünk vmit (mi pl tánctanfolyamot kaptunk,tudták hogy azt szeretnénk ,csak sajnáltuk rá)
2/15 anonim válasza:
Szinte csak férfiak között dolgozom így én nem hívtam meg őket, és annyira nem is érdekelte őket az esküvőm. A nagy része még utána sem gratulált. Meg feleslegesnek is éreztem volna 13 embert családostól hívni pluszban ami kb 35-40 fő lett volna. Sokat vacilláltam rajta, de utólag nem bánom. A főnökasszonyt hívtam és a nagyfőnököt, velük más a viszonyunk, el is várták. Mi felénk nem olyan nagy divat hogy csak szertartásra hívnak valakit így ezt sem tettük. Másnap vittem be egy csomó tortát és sütit.
3/15 anonim válasza:
Ja és ők már mind házasok nem nagyon lenne várható visszahívás sem.
4/15 anonim válasza:
Mi szertartásra csak senkit sem hívtunk. Akit hívtunk azt az egészre. Kolléga lett hívva, de csak olyan, akit amúgy is hívtunk volna, szóval nem csak azért lett meghívva, mert össze vagyunk zárva fél napot és illik.
5/15 anonim válasza:
kettejüket hívtam meg, mert az esküvő 250 km-re volt, így szállást csak nekik tudtunk biztosítani. Nyilván ha közelebb van, akkor többeket is meghívtam volna a szertartásra :)
6/15 anonim válasza:
Nem. Csak a családot, meg barátokat.
7/15 anonim válasza:
Az esküvőre (szertartásra) meghívtuk a kollégákat és a barátainkat is.
A vacsorára csak a közvetlen családtagokat. Nem akartunk százezereket költeni arra, hogy fűt-fát etessünk-itassunk.
Megkíméltük magunkat a fölösleges idegeskedéstől és pénzkidobástól.
A házasság sikere nem a nagy lagzitól függ.
9/15 anonim válasza:
Igen. Jóban vagyunk szinte mindenkivel.
10/15 anonim válasza:
Jajj, dehogy.
Illetve igen, mert a legjobb barátnőm volt a tanúm aki mellesleg kolleganőm is. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!