Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti meghívtátok a kollégáitokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meghívtátok a kollégáitokat az esküvőtökre?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 15:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az én részemről ott volt 3 kolléganőm (kettő hozta a párját is) az egészen, mert vagyok velük ennyire közvetlen kapcsolatban. A párom részéről a fél kórházi osztály ott volt a szertartáson (ő is és az édesanyja is ott dolgozik), a kajára csak 1 családot (5 fő) hívott. Szóval nálunk voltak :)
2013. ápr. 9. 18:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem! Igaz nálunk csak a szűk családi kör és egy-két jó barát volt meghívva. De ha nagyobb lagzit tartottunk volna sem hiszem, hogy a munkatársakat hívtuk volna. Esetleg ha valakivel olyan jóban lettünk volna, hogy nemcsak kolléga, hanem nagyon jó barát is, de ilyen nem volt.
2013. ápr. 9. 18:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem hívtuk,mert kis esküvő volt, szűk családi körben. Csak azt nem értem, miért kell lepontozni a válaszokat. Mitől rosszabb az, aki meghívja vagy aki csak a szertartásra hívja meg a kollégáit????? Mindenki maga tudja, egyik sem rosszabb a másiknál. Aki lepontozta kicsit magába szállhatna!
2013. ápr. 9. 20:43
 14/15 anonim ***** válasza:
13-as egyetértek veled, mindenkinek magának kell tudnia mit szeretne és mi fér bele a keretbe. Nálunk sem lesznek meghívva a kollégák, egyrészt sokan lennének mindkét részről, másrészt a szűk közvetlen családtagos esküvőnk is közel 100 fő. Persze bejelentjük nekik és aki kíváncsi a szertartásra eljön megnézni. Én emiatt nem is érzek semmiféle lelkiismeret furdalást, mi így akarjuk és kész, akinek nem tetszik..... (egyébként az összes többi dologban így vagyunk az esküvőn)
2013. ápr. 10. 14:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. ápr. 11. 14:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!