Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezt igy lehet? Nem jön ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt igy lehet? Nem jön ki hülyén? (bövebben lent)

Figyelt kérdés
Idén márciusban volt a polgári esküvönk a párommal, szükebb családi körben (30fő). 3 év mulva (akkor állunk ugy anyagilag) tervezzük a templomit, viszont az már egy 100 fös lagzi lenne. Nem jön ki hülyén, hogy ilyen soká lesz csak a temlomi és akkor lesz a nagy lagzi is? VAn már egy kislányunk is. A párom nem is nagyon szeretné, azt mondja elég a polgári is. Szerintetek érdemes?
2009. szept. 18. 08:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem jó nagy hülyeség,6év múlva meg nászút?
2009. szept. 18. 11:15
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Nővéreméknél is így lesz, mivel most született a picúr 2hete:) Előtte 1 hónappal csak polgári esküvőjük volt, és majd 1-2év múlva szeretnének templomi,meg lagzi. Szerintem nagyon sokan csinálják mostanában így.
2009. szept. 18. 11:30
 13/17 anonim ***** válasza:
45%
09.09-es, idióta vagy te, b.szd meg!
2009. szept. 18. 18:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem nez ki hulyen.. Nekem a templomi eskuvo az eskuvo, nem a polgari, igy szerintem csinaljatok es legyen szep napotok. Miert kell 3 evet varni?? anyagi okok miatt? En biztosan hamarabb tartanam meg.
2009. szept. 19. 17:56
 15/17 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül kell 3 év, csak 3éven belül szeretnénk. most épitkezünk, tavasszal lesz kész, ezért gondoltunk 20011re és ugyanarra a napra mikor a polgári volt.
2009. szept. 21. 08:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Templomi esküvőt, ha igazából szeretnétek a Jóisten áldását a frigyetekre, szerintem bármikor lehet tartani, akár 7 és fél év múlva is. Ezt a részét domborítsátok a dolognak. Természetes igény, hogy eme örömötökben osztozzanak a szeretteitek is, tehát mindenkit meg kell hívni a templomba. És hogy meglegyen a buli része is, nevezzétek az azt követő eseményt egyszerűen csak "vacsorának" és akkor nem csípi a szemét senkinek sem, hogy lagzit tartotok három év után. Vacsora, ahol aztán bedobhattok mindent, ami a pénztárcából kitelik.

(megjegyzem: az esküvőszervezők máshol, másnak is ingyen dolgoznak, mert a szolgáltatóktól kapják a jutalékot, és azt nem hiszem, hogy a barátnőd ezt tőlük visszautasítja, vagy egyenesen átengedi számodra, hogy neked kevesebből jöjjön ki.. a vacsora pl. 80 főre:) Ezt nem görénységből írtam, csak a pontosság kedvéért.

Mindent bele!!!!! Tedd meg, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá:)

2009. szept. 23. 11:19
 17/17 anonim ***** válasza:

És ha csak egy buli lenne esküvő nélkül?

De ha szeretnétek akkor miért ne viszont a meghívóban az álljon,hogy megerősítitek a házasságotokat a templomi esküvővel.

2009. szept. 26. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!