Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Azért bámult annyira az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért bámult annyira az esküvőn mert tetszettem neki? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Koszorúslány voltam egy esküvőn: szép haj, profi smink, szerintem szép voltam. Pár asztallal odébb, velem szemben szinte, ült egy pasi aki elég jóképű volt. Bármikor ránéztem, mindig abban a pillanatban elkapta a tekintetét. Tényleg vagy 5-6 alkalommal tuti eljátszottuk, hogy rápillantottam, erre ő más fele kezdett el nézni. Magyarul szerintem engem bámult. Hogyan kellett volna ismerkedni vele? Sajnos lecsúsztam róla, de nagyon tetszett.
2011. szept. 18. 14:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ő most pont ugyanezen gondolkodik, bár tapasztalatom szerint az esküvőkön a szingli férfiak nem hosszútávra ismerkednek.

Esetleg annyit tehetsz, hogy megkérdezed a menyasszonyt, vőlegényt, hogy ki volt az a férfi. Bár szerintem várj pár napot, hátha ő lépi meg ezt is.

2011. szept. 18. 14:57
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Most már nem mindegy?
2011. szept. 18. 14:57
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
Hát erről már lekéstél, főleg ha nem is ismered a srácot. Akkor kellett volna ott próbálkozni, odamenni hozzá, táncolni vele...késő bánat...
2011. szept. 18. 14:58
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Az írásod alapján értelmesnek tünsz,de a végén a kérdésed az -már megbocsáss-de nagyon szőkenős.
2011. szept. 18. 14:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint, ha mindig a ffi kapja el a tekintetét, az nem valami jó jel...
2011. szept. 18. 14:59
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem sem jó jel, mert valószínű elég töketlen! :)

Elég könnyű lett volna ismerkedni, táncolni, meg kérdezni kinek az ismerőse stb... De ez már mind1. Valószínű tetszettél neki, de nem mert kezdeményezni.

2011. szept. 18. 15:03
 7/12 A kérdező kommentje:

Hát de nem táncolt szinte egyáltalán. Egyszer volt, hogy körbe állva egymásba karoltunk többen, és 3 emberrel odébb állt tőlem, de aztán le is lépett a haverjaival beszélgetni meg beülni. Meg egyszer egy ismerősét táncoltatta, de vele tényleg nagyon jóban van, ismeri régóta. Aztán meg csak ült.

De az az érdekes, hogy ránézésre olyan férfias volt, meg olyan akiről azt gondolnám mi oka lenne szégyenlősnek lenni, aztán meg mégis? Fura.

2011. szept. 18. 15:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tényleg töketlen volt, vagy van párja és esetleg mégsem tetszettél neki. Ez a 3 variáció él ezek után! :)
2011. szept. 18. 15:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Én egyszer szintén voltam ugyanilyen helyzetben, hasonlóan esküvő volt, a sráccal néztük egymást, én egyszercsak vettem a bátorságot, megkérdeztem miért néz, és hát összejöttünk egymással, igaz, csak az alkalomra, mármint az esküvőre, de nem volt rossz:) Magyarul nem hinném hogy komolyat gondolt volna, bár ki tudja, én megkérdezném a menyasszonyt vagy a vőlegényt, hogy ki volt az.
2011. szept. 18. 15:12
 10/12 A kérdező kommentje:

Na de amúgy tudom hogy kicsoda, mert kérdezősködtem a rokonoknál, és a másik koszorúslány bele van esve ebbe a srácba + a k.lány barátnője is. Emiatt össze is vesztek meg ilyenek...Szóval ő ott elég népszerű úgy néz ki.

De amúgy lehet csak a ruha hatása volt :D Mert mikor éjfél után átöltöztem, már nem nézett annyira. Na mindegy, tényleg kár ezen agyalni.

Köszi a válaszokat.

2011. szept. 18. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!