Lehet, hogy hülyén hangzik, de mit csináljak, hogy anya
ne egye meg az összes sajtot? :D (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szoktunk venni márvány sajtot ami nagyon drága és én is nagyon szeretem meg anya is, de anya mindig megeszi az egészet, és aztán velem ordibál mikor mondom neki, hogy vegyen már, hogy milyen drága, meg hogy nincs pénze h naponta vásárolja. Közben meg nem is én eszem meg hanem ő, alig eszek belőle, pedig elvileg nekem veszi mert tudja hogy nagyon szeretem. Mielőtt félre értenétek nem az a bajom, hogy megeszi a sajtot, nem vagyok irigy meg ő fizeti, hanem az, hogy utána én vagyok leszidva, hogy milyen gyorsan elfogy és milyen drága... Szerintetek mit csináljak?
(és normális válaszokat légyszives, tudom hogy elég hülyén hangzik, de mondom, nem a sajton van a lényeg. :D)
Vágj le belőle egy darabot, tedd félre, és mondd meg anyudnak, hogy azt a kicsit te szeretnéd megenni.
2010. jan. 28. 19:53
2/19 anonim válasza:
Ne kérj tőle ha kell vegyél magadnak és hagyál kicsit anyudnak is.
2010. jan. 28. 19:55
3/19 anonim válasza:
:O Az én anyukám sose eszi meg azt amit nekünk vesz. Sőt amit magának vesz azt is nekünk adja. Ez de rossz lehet :S
2010. jan. 28. 19:57
4/19 anonim válasza:
Anyám dettó ugyanez. Csak mondjuk Ő úgy csinálja, hogy vesz egy halom finomságot, amikor bevásárolunk, aztán amikor elmegyek otthonról felzabbant mindent. Rákérdezek, hogy hol vannak az édességek? Erre Ő: "jajj kislányom, azt te úgysem szereted"... Ilyenkor kiakadok egy picit, mondjuk már meg sem lepődök rajta, mert kb. állandóan ezt csinálja. :)) vicces
2010. jan. 28. 20:03
5/19 A kérdező kommentje:
Hát jah... És nem is az a rohadt sajt a lényeg, hanem az elv... Hogy nagyon rosszul esik hogy mindig kiabál velem mikor nem csináltam semmit.
Amúgy nem éppen anya típus a drága, még csak 30 éves (kb 16 éves volt mikor születtem..)
2010. jan. 28. 20:06
6/19 anonim válasza:
a kis ribancz. :S
2010. jan. 28. 20:09
7/19 anonim válasza:
kb 16???? nem tudod hány éves anyud??? :D ez cuki.
2010. jan. 28. 20:11
8/19 A kérdező kommentje:
Dee tudom, hogy hány éves csak azt nem hogy pontosan mennyi volt mikor én születtem. :):$
2010. jan. 28. 20:14
9/19 anonim válasza:
Szóval a sajt:D Hát.... nem tudom mond meg neki, hogy felezzetek. Egyik fele tied másik övé. És ne nyúljatok egymáséhoz. Am nem akarom megbántani anyukádat, de jó egy köcsög anya lehet, de a gyereke elől felzabálja a kaját. Vagy ez csak az én családomban nem normális?
2010. jan. 28. 20:34
10/19 anonim válasza:
Velem ezt tesóm szokta csinálni, és a csokival.Aztán mindkettőnket leszid anya, hogy miért veszekszünk azon a rohadt csokin. :D Az lett a vége, hogy egy hónapig nem vettünk csokit:D így aztán már annyira akartunk csokit enni, hogy veszekedés nélkül megtudtunk rajta osztozni :)azóta mindig megosztjuk, testvériesen ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!