Lehet, hogy hülyén hangzik, de mit csináljak, hogy anya ne egye meg az összes sajtot? :D (bővebben lent)
Szoktunk venni márvány sajtot ami nagyon drága és én is nagyon szeretem meg anya is, de anya mindig megeszi az egészet, és aztán velem ordibál mikor mondom neki, hogy vegyen már, hogy milyen drága, meg hogy nincs pénze h naponta vásárolja. Közben meg nem is én eszem meg hanem ő, alig eszek belőle, pedig elvileg nekem veszi mert tudja hogy nagyon szeretem. Mielőtt félre értenétek nem az a bajom, hogy megeszi a sajtot, nem vagyok irigy meg ő fizeti, hanem az, hogy utána én vagyok leszidva, hogy milyen gyorsan elfogy és milyen drága... Szerintetek mit csináljak?
(és normális válaszokat légyszives, tudom hogy elég hülyén hangzik, de mondom, nem a sajton van a lényeg. :D)
Hát ez a kérdés tündéri!! :DDD Jót nevettem...:)
Sztem tegyél el külön egy részt magadnak külön neylonba csomagolva a hűtöbe és ird rá a neved. Akkor már csak nem eszi meg!
Mondd el neki az alábbi részletet Kristóf Bálint balladájából:
"Gyertek csak, gyertek csak, szép magyar vitézek,
Pandúrokat láttam, nem ám hármat, tízet!
Lapjával feküdtek, ahányan csak vótak,
Márványsajtot ettek, amíg meg nem hóttak."
Te várjál egy kicsit, valamin megakadtam:D Tudod hogy hány éves anyukád, de nemtudod hány éves volt mikor születtél?:D
Vond ki a korából a te korodat:D:D
:D köszönöm a válaszokat, azt csináltam hogy levágtam egy darabot és eldugtam a margarin mögé. :D:D
02:58-osnak: hát ilyenek nálunk is vannak, pl elkezd hisztizni, hogy milyen kosz van itt és hogy ő egész nap dolgozik és nem csinálok semmit itthon (amúgy csak délután négyig dolgozik na mindegy..) és akkor végig nyalom az egész lakást, kitakarítom meg minden, és akkor annyit nem mond, hogy köszi vagy valami, hanem még rákezdi, hogy a mosogatást kihagytam. nah b@szki. :D meg amit írtál, hogy a rosszat veszi csak észre... most felvételiztem és tök jól sikerült, megoldás szerint összeszámoltam és kb 60-65 pontos lesz, és ennek tökre örültem, mert sztem annyira nem rossz, és akkor anyának mondom nagy örömmel, erre csak annyit mond h ez egy gyenge közepes. :S:S eddig arra fogtam hogy azért mert nagyon fiatal, de testvéremmel nem ilyen, szóval nem értem, lehet csak rám pikkel valami miatt. :S:S
utolsónak: hát kivontam, azért mondtam h kb 16 mert nem biztos hogy 16 volt, lehet hogy 17 de valahogy úgy ott a környéken. :D:D
Heló!
:-)
Ez jó volt.
Egyébként értem a "problémát". Mégis, ha ez nagy gond, álljon itt az én történetem:
Ketten vagyunk testvérek, + anyu apu. Én már nem lakom otthon régen, de egy ideje apám meg a húgom azt meséli, hogy ha van valami finomság otthon, este meghagyják másnapra, és anyu meg mivel éjszaka nem tud jól aludni, felkel, és megesz mindent. :-DDDD Aztán mikor hallja, hogy valaki keresi, csak lapít, mint nyuszi a fűbe'. :-DDD
Annyira jókat szoktam nevetni a sztorikon, s aztán egyszer mentem haza, vittem krémest, mert tudtam, hogy nagyon szeretik. Betettem a hűtőbe, gondoltam, majd ebéd után megesszük, kihozom. Hehe. :-))
Az történt, hogy míg mi faltuk a levest, anyu mondta, ő most nem éhes, bement a szobába, nem is figyeltük.
Ebéd után hoznám a sütit, nincs sehol, csak a papír.
Bent ült a szobában, mondom hova lett, azt mondta, megette. Mondom mindet, azt mondja: Aha.
De frankón, szinte még a tejszínhab ott volt a szája szélén, mint a torkos cicának. :-))))
Hát ez jó volt, akkor eszembe jutott, mit mesélnek apámék, énnekem annyira nevetnem kellett, de nem mondtam meg neki, min nevetek.
Az a jelenet esküszöm egy vígjátékban elment volna...
Hát ez van nálunk. Nem rosszindulatból, csak nem tudja megállni, vagy mittudomén.
:-)))
Én nevetek rajta, de elhiszem, hogy neked nem könnyű.
Szerintem vedd fel filmre titokban, amikor "zabbant" és csinálj belőle a Discovery-re egy dokusorozatot...
Vagy vígjátékot, némi kedves (de tényleg, normális) kommentárral, zenével, és add neki szülinapjára
"Torkos mami" címmel...
Már ha veszi a poént.
(Úgy láccik, az anyuk ilyenek. Ja, nálunk azóta is így megy, már előre röhögök, ha megyek haza, hogy most mit mesélnek, mit evett meg előlük... Persze mindig a fincsiségeket :-))))))))
Örülök, ha tetszett :-)
Télleg így van...
Na ez jó, tényleg, van valami kedvence neki is, edd meg előle - vagy dugd el - és akkor látja, milyen sz@r érzés lehet. Persze, ha felfogta, utána vissza lehet neki adni...
Mondjuk nálunk anyu nem hiszem, hogy megváltozna, de nem is baj... Ő ilyen :-)
Mi meg - mármint apámék - dugdossák a nyalánkságaikat... :-)))
:-)))
"Ne kérj tőle ha kell vegyél magadnak és hagyál kicsit anyudnak is."
normális vagy? hagyon neki? és az anyja mikor hagy neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!