Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezt igy lehet? Nem jön ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt igy lehet? Nem jön ki hülyén? (bövebben lent)

Figyelt kérdés
Idén márciusban volt a polgári esküvönk a párommal, szükebb családi körben (30fő). 3 év mulva (akkor állunk ugy anyagilag) tervezzük a templomit, viszont az már egy 100 fös lagzi lenne. Nem jön ki hülyén, hogy ilyen soká lesz csak a temlomi és akkor lesz a nagy lagzi is? VAn már egy kislányunk is. A párom nem is nagyon szeretné, azt mondja elég a polgári is. Szerintetek érdemes?
2009. szept. 18. 08:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%
Én biztos nem csinálnám. De ha te nem sajnálsz elszórni millliókat hülyeségre, akkor a buli kedvéért...
2009. szept. 18. 08:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem templomi esküvő attól még lehet, hogy nem 100 embert hívtok. Picit furcsa lenne 3 év múlva, de ha nektek így jó és ezt akarjátok, akkor miért ne?
2009. szept. 18. 08:17
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

En biztos nem csinalnak(folosleges penzkidobasnak tartom)

DE ha te vagysz ra akkor csinaljatok nyugodtan,semmi baj nincs vele:)

2009. szept. 18. 08:17
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy 100 fős lagzi minimum 1M Ft. Ha van ennyitek, miért ne?
2009. szept. 18. 08:31
 5/17 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon bizarr a templomi, fehér ruha fátyollal, nem szűzen, egy gyerekkel. Még ha, akkor lett volna, mikor a polgári, akkor nem néztek ki hülyén, mert más is áll ilyen szituba oltár elé, sőt még a keresztelőt is egybe tartják, de így 3 év után, tök gáz.

Már asszony vagy egy gyerekkel, ne menj templomba, és ne terheld feleslegesen a szüleidet és a násznépet, hogy költségekbe verjék magukat egy álszent ötlet miatt! Neked már megvolt a nagy napod.

2009. szept. 18. 08:50
 6/17 anonim ***** válasza:
55%

szerintem nem gáz!

hagyjuk már ezeket a hülye konvenciókat!!!!

ki szűz manapság az esküvőjén?! :)

2009. szept. 18. 08:59
 7/17 anonim ***** válasza:
59%

08:50 es Te biztosan szuzen mentel ferjhez....

Szerintem sem gaz!!!

2009. szept. 18. 09:01
 8/17 A kérdező kommentje:
KÖszi mindenkinek.. Azért szeretném, (nénk, mert titkon szerintem a párom is, csak nem vallja be, de látom a vágyakozo leszemit), mert nem volt lagzink, akkor nem volt rá pénzünk, mostmár van és a barátnőm esküvöszervezö, ingyen megszervezné. Anyósom azt mondja hülyeség, anyukám azt, hogy nekem is kijár a lagzi. Ajándékot és pénzt sem kérnénk senkitöl. Tanácstalan vagyok.
2009. szept. 18. 09:09
 9/17 anonim ***** válasza:
51%

8:59 és 9:01

Két idióta!

Én se szűzen mentem férjhez, pont azt írtam, hogy más is áll így oltár elé. TUDTOK olvasni gyenge felfogásúak???

Csak tiszta képmutatás az egész 3 év után templomos nagy lagzit csinálni.

Úgyse jön vissza a lagzi ára, akkor meg költse azt a pénzt a gyerekére.

2009. szept. 18. 09:09
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én értem, hogy kimaradt az életedből a lagzi és ezért hiányzik, de az a három év szerintem nagyon messze van. Meg lehet szervezni a lagzit jövő március környékére is az első évfordulótokra. Nekem sem volt nagy esküvőm, de nem is 2 tanús. Kb 50-en voltunk, kis buli, nem tartott hajnalig, de nekem ez épp elég volt, szép emlékeim vannak róla. Ezt csak útmutatásnak írtam, hogy nem feltétlenül kell 100 fő, de kellenek azok az emberek akik közel állnak az emberhez. (barátok, kicsit tágabb család, mint csak a szülők)
2009. szept. 18. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!