Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragaszkodnak a menyasszonyok a menyecskeruhához? Mi értelme van?
Figyelt kérdés
Hónapokig keresgéled a megfelelő menyassoznyi ruhát, egy vagyont fizetsz érte. Életedben csak egyszer lehet rajtad menyassoznyiruha. Akkor mi értelme van átvenni?
Nekem nem volt se kényelmetlen, melegem se volt(légkondis étterem), de ha melegem lett volna se vettem volna át, olyan jól éreztem magam benne.
2013. márc. 19. 17:18
11/15 anonim válasza:
Neked most nem mindegy miért veszik át?
Tőled sem kérdezték, hogy miért nem vettél fel menyecskeruhát!
Amúgy meg vannak emberek akik a 80-100 Ft értékű KÖLCSÖNZÖTT ruhát nem akarják tönkre tenni attól függetlenül, hogy 1-2 embernek tökk mindegy, hisz nem az övé!
12/15 A kérdező kommentje:
Nem értem ezt a negativizmust, ilyen erôvel bármelyik kérdésre lehetne írni, hogy mi közöd hozzá. Aki nem akar ne válaszoljon. Amúgy az enyém is kölcsönzött volt, reggel 5ig táncolt benne és nem szakadt el, semmi baja nem volr.
2013. márc. 20. 09:54
13/15 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, bár nem vagyok hagyománykedvelő emígy sem. Én annak a híve vagyok, hogy ki kell élvezni azt a kis időt amíg álmaid ruhájában lehetsz :)
14/15 anonim válasza:
Megmondom őszintén, hogy nekem piszok jól esett éjfélkor a menyasszonyi ruhát átcserélni egy pörgős szoknyás rock and roll ruhára (nekem ez volt a menyecske ruhám) és abban bulizni reggel 5-ig. Nagyon kényelmes volt a menyasszonyi ruhám, de mégis szinte felszabadultam, miután levettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!