Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mért nem akar/mért nem jut eszébe elvenni?
Figyelt kérdés
Nos, elmesélem a mi történetünket. Több mint 4 éve vagyunk együtt, 1 év együttjárás után megkérte a kezem. Aztán rá egy évre összeköltöztünk, és most babát várunk. Gyakran felmerült bennünk az esküvő kérdése(benne ugyanúgy mint bennem), de nem úgy mintha az fontos lenne csak hogy mégis jó lenne. Aztán azóta "elfelejtődött", igaz időnk se lenne rá, meg pénzünk se de 2en 2tanúval biztosan meg tudnánk oldani ha nagyon akarnánk. De most én hogy mondjam neki hogy szeretnék a felesége lenni. Már az eljegyzési gyűrűnket is levettem hogy hátha észreveszi, de fel sem tűnt neki. :( Nem tudom mit érezhet mit gondolhat. Tudom hogy szeret és a babát is ketten akartuk/akarjuk, lehet hogy csak én fújom fel a dolgot és egyszeűen nincs eszében. De én kérdezzem meg tőle hogy ugyan elvenne e. Akkor azt érezném hogy rákényszerítem... Segítsetek mit tegyek...2009. szept. 15. 09:44
21/23 anonim válasza:
Őszintén kell beszélned a pároddal. Ha igazán szeret, akkor meg tudjátok ezt beszélni. A véleményem az, hogy csak a házasságban teljesedhet ki egy kapcsolat (nekem nyáron volt az esküvőm). A babának is fontos lenne, hogy házasok legyenek a szülei.
22/23 anonim válasza:
a kérdésre saját magad megadtad a választ. te mondtad neki, hogy neked mindegy. ha azt válaszoltad, hogy neked mindegy, akkor most mi a gond?
tőlem megkérdezte tegnapelőtt a párom, hogy elmegyünk-e vacsorázni. én mondtam neki hogy mindegy. elég egy szemét alak, hogy még vacsorázni sem visz el.
23/23 anonim válasza:
Bocsi ,de szerintem te zavartad össze a párodat azzal , hogy azt mondtad "ugyan mind1"..viszont érdemes lenne beszélned vele :))az meg se fordult a fejebe , hogy pont azért kérdezett rá ,mert meg akart lepni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!