Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet menyasszonyi ruhákat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet menyasszonyi ruhákat úgy próbálni hogy nem lesz esküvőm?

Figyelt kérdés
Sajnos szalagavatómon nem táncolhattam, így kimaradt az életemből a menyasszonyi ruhás tánc. Nagyon szeretnék felpróbálni 1-2 ruhát és egyik barátom megígérte hogy eljön velem. Lehetséges mindenféle "indok nélkül" odamenni egy szalonba és felpróbálni?
2013. márc. 12. 00:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
8%

A valódi menyasszonyok nem viccből próbálgatják a ruhákat...

Amúgy senki nem mondta, hogy szemét a kérdező, csak, hogy nagyfokú hülyeség, amire készül. A viselkedés van minősítve, nem a személy.

2013. márc. 13. 06:56
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én két hónappal az esküvő előtt kezdtem próbálni, mindenhol ki akarták nyalni a seggemet, mikor meghallották a dátumot, mert azt hitték, hogy kétségbeesésemben, hogy ilyen közel van, rögtön abban a percben rám lehet majd sózni valamit. Még ott is kedvesek voltak, ahol állítólag bunkók szoktak lenni. Szerintem komolyabban vesznek, ha egy közelebbi dátumot találsz ki, nem azt, hogy majd jövő nyáron, meg november nyolcadikán, mert akkor úgy lesznek vele, hogy na ez még tuti végig próbálja kétszer a fél várost annyi ideje van.
2013. márc. 13. 13:16
 23/25 anonim ***** válasza:
11%

Ennyi link és hazudós nőt!!

Amúgy, ha már benne vagy a ruhapróbában,

próbáljál fel mindjárt egy-két vőlegényt is.

2013. márc. 13. 17:32
 24/25 anonim ***** válasza:
80%

Hogy itt egy-két ember milyen besavanyodott válaszokat ír! Nem bántásként, de vajon az élet többi területén is ilyenek lehetnek?

Amikor nekem volt szalagavatóm én felpróbáltam vagy 10 ruhát is, kicsit szégyelltem is magam miatta, de mondta az ott dolgozó nő, hogy nem kell, mert neki ez a dolga, hogy segítsen meg, hogy a ruháknak az ég világon semmi bajuk sem lesz. (Mellesleg nem értem én sem azt, hogy szalagavatón miért kell ilyen ruhában táncolni, de úgy voltam vele, hogy ha már egyszer ilyen ruhában kell táncolni, akkor nézzek ki benne jól és szép legyen)

Kérdező! Nyugodtan menj be, hogy ruhákat szeretnél próbálni, ezzel nem vétesz senki és semmi ellen.

2013. márc. 13. 20:56
 25/25 anonim ***** válasza:
93%
Képzeljétek el, az egyik szalonban amikor mondtuk hogy szalagavatóra kéne ruha, a nő megmutatta azt a sort ahol erre vannak ruhák, (mindenhol külön van szalagavatós), de azt mondta hogy nem próbálhatunk egyet sem mert koszosak lesznek, hanem válasszunk ki hármat, fizessük foglalót, és majd a szalagavató előtt a háromból egyet felpróbálhatunk és azt rögtön ránk is szabja. Ha nagyon nem tetszik akkor max még egyet felvehetünk. Aztán csodálkozva nézett hogy nem akarunk foglalót fizetni a nagy semmire. Azt mondta hogy az első, de max a második már mindenkinek tetszeni szokott, és hogy néznének ki a ruhák ha ezren próbálgatnák, már sárga lenne a hónalj résznél. ... talán néha ki lehet tisztíttatni. Komolyan azt hittem hogy lehidalok, ráadásul előtte már csomó szalonban voltunk és ilyennel nem találkoztunk. Attól hogy tetszik a ruha lehet hogy rajtam olyan mint egy tele....t zokni.
2013. márc. 13. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!