Menyasszonyi ruhát lehet próbálni csak úgy?
Amikor én esküvőm előtt mentem, sehol nem kértek pénzt (Budapest, jártam vagy 10 szalonban) viszont úgy nem próálhattam csak kb. 2 helyen hogy beesek az utcáról, hanem először időpontot kellett egyeztetni. De ez csak annyi volt, hogy megkérdezték mondjuk jövő héten kedd 5 óra? Én meg mondtam hogy oké. Ja, azt mindenhol megkérezték hogy mikor lesz az esküvő.
És közben mindenfélét érdeklődnek, hol lesz a nagy nap, meg milyen stílusú esküvő lesz, stb. stb., és nálam ők adták a ruhát is fel rám, az összes szalonban, tehát nem úgy megy ez mint egy sima butikban.
Magyarán bemehettek, de készüljetek a kérdésekre meg arra hogy nem tudtok csak úgy válogatn mindenhol, mert sok helyen nem lehet összetaperolni, hanem megmondod miyet keresel, a szalonos kihozza/leakasztja, rád segíti, közben meg kérdez-kérdez, hiszen olyat akar ajánlani ami illik majd az esküvő stílusához is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!