Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Menyasszonyi ruhát lehet...

Menyasszonyi ruhát lehet próbálni csak úgy?

Figyelt kérdés
Barátnőmék már tervezgetik az eljegyzést, de még nincs hivatalosan eljegezve, viszont már nagyon szeretne menyasszonyi ruhákat próbálni (én meg koszorúslányt). Ha bemennénk csak spontán egy ruhaszalonba, hogy szeretnénk próbálni (persze nem mondanánk el, hgoy még nincs eljegyezve) megengednék? Vagy az ilyesmit csak esküvőszervezővel lehet?
2011. ápr. 13. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kell esküvőszervező, viszont időpont igen, és vigyázzatok, mert sok helyen még fizetni is kell állítólag valami 10.000 forintot 5 ruha felpróbálásáért. Pont azért, hogy kiszűrjék a csak heccből próbálgató tiniket (én is szerettem volna anno, de végül kiderült, hogy nem olyan egyszerű a dolog :D:D:D).
2011. ápr. 13. 22:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Amikor én esküvőm előtt mentem, sehol nem kértek pénzt (Budapest, jártam vagy 10 szalonban) viszont úgy nem próálhattam csak kb. 2 helyen hogy beesek az utcáról, hanem először időpontot kellett egyeztetni. De ez csak annyi volt, hogy megkérdezték mondjuk jövő héten kedd 5 óra? Én meg mondtam hogy oké. Ja, azt mindenhol megkérezték hogy mikor lesz az esküvő.

És közben mindenfélét érdeklődnek, hol lesz a nagy nap, meg milyen stílusú esküvő lesz, stb. stb., és nálam ők adták a ruhát is fel rám, az összes szalonban, tehát nem úgy megy ez mint egy sima butikban.

Magyarán bemehettek, de készüljetek a kérdésekre meg arra hogy nem tudtok csak úgy válogatn mindenhol, mert sok helyen nem lehet összetaperolni, hanem megmondod miyet keresel, a szalonos kihozza/leakasztja, rád segíti, közben meg kérdez-kérdez, hiszen olyat akar ajánlani ami illik majd az esküvő stílusához is.

2011. ápr. 14. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!