Manapság már csak tűsarkú menyasszonyi cipőt lehet kapni?
Lehet hogy le leszek hurrogva, de szerintem ez is szép lenne: [link]
Tudom, hogy esküvő egyszer van, de akkor is...nekem tetszene és kényelmes is:) Meg nekem van egy olyan mániám, hogy vagy lapos, vagy jó magas DE törpe tűsarkú meg ilyen "majdnem" magas nem tetszik. Azoktól rosszul vagyok:S
Sok sikert:)
az előzővel egyetértek. ha magas is vagy, és a ruhád a földig ér, akkor fel se tűnik, hogy nem magas sarkúban vagy.
májusban én is voltam lagzin, és az egyik koszorúslány, aki jó magas volt, balerinacipőben volt, és ugyanolyan szépen nézett ki, mint a többi koszorúslány, akiken magassarkú volt..
De ha magasra vágysz, akkor linkelek:
[link] (a platformos azt mondják, hogy kényelmesebb is, mint az egyszerű körömcipő)
remélem, segítettem valamit :)
15/L
Sziasztok!
Túl vagyunk a nagy napon!
Először is :úgyse látszik? Már a fotózáson olyan kép készült amin igen csak jól látható... nem beszélve a menyasszonyi táncról amikor is lelopták majd a párom ivott belőle(szegény).
De a lényeg topánkás-balerinacipős kicsi sarokkal elején olyan dísszel amitől menyasszonyos lett. van ilyen is. és több ilyen is volt. azt hittem kényelmes lesz de a lábujjam úgy elnyomta hogy még most háromhéttel utána is látszik! de ez mellékes ki lehetett bírni a tűsarkú rosszabb lett volna. Remélem elolvassák ezt egy páran és boldogan veszik tudomásul, hogy nem kell tűsarkúban egyensúlyozni az oltárig!
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!