Lehet fehérneműre próbálni bugyit, vagy nem?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel beszélgettünk erről. Én már vettem kínaiban, de márkás (triumph) helyen is fehérneműt, és eddig még mindenhol megengedték, hogy bugyira próbáljak. A barátnőm meg totál hülyének nézett emiatt, és kijelentette, hogy ez kizárt. Ti voltatok már olyan helyen, hogy megengedték, vagy ez csak az én kisvárosomban szokás?2011. szept. 27. 15:43
1/7 anonim válasza:
nem szokták megpróbáli az emberek. hazaviszik amelyik nem jó annak általában visszafizetik az árát
2/7 anonim válasza:
Én is kisvárosban élek és itt mindenhol mondják, hogy fel lehet próbálni, de bugyira. Ha nem kérdezem, akkor is mondják.
3/7 anonim válasza:
Én mindig felpróbálom a boltban a bugyit, persze a sajátomra felvéve. Eszem ágában sincs találgatni, hogy ez most nagy lesz-e vagy nem, szűk lesz-e vagy sem.
4/7 anonim válasza:
Én pesti vagyok, nem is szoktam vidéken vásárolni, és majdnem mindenütt megengedik, hogy fehérneműre felpróbáljam. Különben honnan tudnám, meg akarom-e venni?
5/7 anonim válasza:
persze, lehet. ki is szokták írni, hogy fehérneműt és fürdőruhát csak a sajátodra ráhúzva szabad felpróbálni.
6/7 anonim válasza:
nemtom mit szabad, és mit nem ! én mindig meztelenül próbálom fel a fürdőgatyát, mert úgy toom h jó e a f@rk@mnak( mert az alsó tuti ) ma is hoy nézett az eladó a kisboltban amikor kértem eggyel nagyobbat, éshirtelen nagyon benyitott:D
na mind ' a kérdésedre válaszolva: sztem ahogy kényelmes, de mindenképpen próbáld fel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!