Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet fehérneműre próbálni...

Lehet fehérneműre próbálni bugyit, vagy nem?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel beszélgettünk erről. Én már vettem kínaiban, de márkás (triumph) helyen is fehérneműt, és eddig még mindenhol megengedték, hogy bugyira próbáljak. A barátnőm meg totál hülyének nézett emiatt, és kijelentette, hogy ez kizárt. Ti voltatok már olyan helyen, hogy megengedték, vagy ez csak az én kisvárosomban szokás?
2011. szept. 27. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
nem szokták megpróbáli az emberek. hazaviszik amelyik nem jó annak általában visszafizetik az árát
2011. szept. 27. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is kisvárosban élek és itt mindenhol mondják, hogy fel lehet próbálni, de bugyira. Ha nem kérdezem, akkor is mondják.
2011. szept. 27. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Én mindig felpróbálom a boltban a bugyit, persze a sajátomra felvéve. Eszem ágában sincs találgatni, hogy ez most nagy lesz-e vagy nem, szűk lesz-e vagy sem.
2011. szept. 27. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Én pesti vagyok, nem is szoktam vidéken vásárolni, és majdnem mindenütt megengedik, hogy fehérneműre felpróbáljam. Különben honnan tudnám, meg akarom-e venni?
2011. szept. 27. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
persze, lehet. ki is szokták írni, hogy fehérneműt és fürdőruhát csak a sajátodra ráhúzva szabad felpróbálni.
2011. szept. 29. 18:00
 6/7 anonim válasza:

nemtom mit szabad, és mit nem ! én mindig meztelenül próbálom fel a fürdőgatyát, mert úgy toom h jó e a f@rk@mnak( mert az alsó tuti ) ma is hoy nézett az eladó a kisboltban amikor kértem eggyel nagyobbat, éshirtelen nagyon benyitott:D

na mind ' a kérdésedre válaszolva: sztem ahogy kényelmes, de mindenképpen próbáld fel !

2011. nov. 4. 00:00
 7/7 anonim válasza:
UI.: ( előző vok) 13/F
2011. nov. 4. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!