Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet menyasszonyi ruhákat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet menyasszonyi ruhákat úgy próbálni hogy nem lesz esküvőm?

Figyelt kérdés
Sajnos szalagavatómon nem táncolhattam, így kimaradt az életemből a menyasszonyi ruhás tánc. Nagyon szeretnék felpróbálni 1-2 ruhát és egyik barátom megígérte hogy eljön velem. Lehetséges mindenféle "indok nélkül" odamenni egy szalonba és felpróbálni?
2013. márc. 12. 00:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
17%

Ha őszinte vagy és megbeszéled a tulajjal,hogy engedné-e,hogy felpróbáld,úgy igen. Így tisztességes.

De szórakozásból,végigfogdosni,húzni-vonni a méregdrága ruhákat-mert úgy sem a tied, (-nem lesz esküvőd,minek vigyázz rá,mert tuti nem ezt a ruhát választod.)

Buta és tisztességtelen dolog. Ezért nem nyitottam soha butikot,hogy heccből,pár buta csitri,-bekoszolja,ráncigálja,tönkre tegye az árukészletet.

2013. márc. 12. 09:01
 12/25 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ezzel nem okozol nagy kárt. Kamuzz egy szeptemberi dátumot és kész, semmiképp ne mondd, hogy nem lesz esküvőd mostanában :). Jó mulatást hozzá!
2013. márc. 12. 09:17
 13/25 anonim ***** válasza:
68%

épphogy most van szezonja!

és igen, készülj fel, a normálisabb helyeken az első 2 ruha próbálása ingyen van, a többi már 1-2ezer forint..

2013. márc. 12. 09:52
 14/25 anonim ***** válasza:
92%

Mekkora képmutatás megy itt. Gondolom, egyikőtök sem ment még be egy boltba sem csak szétnézni, és soha nem próbált fel olyan ruhát, amit utána nem vett meg. Ugyanaz, csak ez flancosabb. És a sima bolti eladó is a munkaidejében segít neked, mégsem veszel meg mindig mindent.

Szerintem menj csak nyugodtan, kérdező, és mondj egy dátumot.

2013. márc. 12. 10:37
 15/25 anonim ***** válasza:
97%

Nem értem, mi ezzel a gond. A ruháknak semmi baja nem lesz, a szalon se fog tönkremenni ettől.

Anno mi is jártunk így lakásokat nézni, ezzel az ember nem árt senkinek, viszont mire oda jut, hogy élesben csinálja, jobban képben lesz.

Nekem speciel a szalagavatómra egy rettenetes ruhát sikerült választanom. Akkor és ott jónak tűnt, de aztán később kiderült, hogy mégsem. Ha lett volna tapasztalatom a ruhapróbában, biztosan nem azt foglalózom le.

Szóval innen is megközelítheted a dolgot.

2013. márc. 12. 11:18
 16/25 anonim ***** válasza:
74%

Ha első 1-2 ruhapróba van ingyne,akkor csak 2-t próbál,kész.

ezért nehogy fizess,ne olyan szalonba menj,ahol 300ezer alatt nincs ruha,és kész.

nálunk (megyeszékhely) nincs olyan szalon ahol fizetni kellene,pesten divat ez

2013. márc. 12. 11:46
 17/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Nem arról van szó hogy heccből fel akarok próbálni 10 ruhát, 1-2re gondoltam én is.

2013. márc. 12. 12:27
 18/25 anonim ***** válasza:
88%
Amikor egy barátnőm menyasszony volt, emlékszem hogy a szalonok 90%-ában időpontot kellett foglalni, és akkor csak veled foglalkoztak, nem mehetett be más. Olyan helyre menj ahol nem kérnek pénzt és nem kell időpontot foglalni, és tényleg ne 15 ruhát próbálj fel. Viszont azt muszáj bekamuzni hogy lesz esküvő, különben ha nem is küldenek el, de le fognak nézni.
2013. márc. 12. 16:54
 19/25 anonim ***** válasza:
6%

A butikban Te veszed fel/le a ruhákat, nem más adja rád. Nem más izgul veled, hogy jó lesz-e végül a ruha a nagy napra (és ha kell még helyben szét is bont egy varrást a ruhán, hogy megnézhesd úgy milyen...) Bármennyi ruhát próbálsz fel, fizetni kell, és nem Pesten, hanem szintén megyeszékhelyen és a ruhák normál áron vannak.

Nekem még mindig undorító ez a hazudozás...

Amúgy nekem nem lenne pofám, mondjuk neked fogalmad sincs, mit jelent ez az egész...ha megteszed remélem egyszer majd belátod, hogy mekkora tiszteletlenség.

24N

2013. márc. 12. 21:23
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

ugyan, hagyjuk már ezt a szöveget, h mekkora szemét a kérdező!

mi a szalagavatón menyasszonyi ruhában táncoltunk. bementünk vagy 5 körúti szalonban, voltak suttyóbb helyek, de normálisak is. 4en csajok beszabadultunk és próbálgattunk. volt aki 3-4 ruhát is felvett, az eladónő nagyon kedves volt. én pl. olyan ruhát kölcsönözhettem potom 15e-ért, ami állítólag full új volt, rólam nevezték el utána :) tényleg nem egy bóvli darab, nagyon tetszett, jól mutattam benne.

ha nem akarsz nagyon paréj lenni, akkor mondd, h valami egyszerűbb, olcsóbb darabot keresel, mert nem lesz nagy költségvetésű a (nem létező) esküvőd. így nem koszolsz be drágább dolgokat, de mégis élvezed, h rajtad lehet a gúnya.

nem szemétség ez, a valódi menyasszonyok is végigpróbálnak egy szalonnyi ruhát, ők mégsincsenek kikiáltva országos bunkónak.

2013. márc. 12. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!