Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet menyasszonyi ruhákat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet menyasszonyi ruhákat úgy próbálni hogy nem lesz esküvőm?

Figyelt kérdés
Sajnos szalagavatómon nem táncolhattam, így kimaradt az életemből a menyasszonyi ruhás tánc. Nagyon szeretnék felpróbálni 1-2 ruhát és egyik barátom megígérte hogy eljön velem. Lehetséges mindenféle "indok nélkül" odamenni egy szalonba és felpróbálni?
2013. márc. 12. 00:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

biztos. de akkor sem látnak szívesen a hiénák. mivel ez tényleg nagy flash,mindenképpen jár minden nőnek.

szóval azt javaslom jelölj meg egy dátumot és irány egy menő szalon! hajrá!!

2013. márc. 12. 00:11
 2/25 A kérdező kommentje:
köszi szépen! Sejtem azért hogy furán fognak rám nézni :)
2013. márc. 12. 00:14
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el egy szalonba, és mondd, hogy esküvőd lesz. Akkor az se lesz furcsa, hogy nem választasz ruhát végül, hiszen a legtöbb menyasszony sokat felpróbál, mielőtt megtalálja a megfelelőt.
2013. márc. 12. 00:23
 4/25 anonim ***** válasza:
94%

jaaaaj, ne legyél már ilyen balga! el ne mondd, h valójában nem lesz esküvőd. kamuzz be egy dátumot, és mondd, h a lehető legszebb, legjobb ruhát keresed, szóval mindenképpen szeretnél felpróbálni néhányat.

nyugodtan fotóztasd le magad benne, élvezd, h rajtad van :)

aztán a szalonból kilépve meg röhögj egy jót a haveroddal :)

amikor lakásokat volt kedvünk nézegetni, akkor mi is bekamuztuk, h első közös kis otthon, bla bla, persze már rég megvolt az a bizonyos álomlakásunk, benne is éltünk, de gyűjtöttük a lakberendezési ötleteket :)

2013. márc. 12. 00:23
 5/25 anonim ***** válasza:
98%
Igazuk van az előttem szólóknak, kamuzz valami dátumot. Mi a párommal voltunk olyan naívak, hogy annak idején úgy mentünk be, hogy ruhát szeretnék próbálni és mikor megkérdezték, hogy ki van-e már tűzve az időpont, azt mondtuk, még nincs. Szépen ott is hagyott minket a kölcsönzős hölgy, hogy azt se mondta, bakfitty! :D
2013. márc. 12. 00:37
 6/25 anonim ***** válasza:
14%

Úgy is van. Hazudjál csak.

Az előző válaszadókon is látszik, hogy a nők szemrebbenés nélkül hazudnak, ha az érdekük úgy kívánja!!

2013. márc. 12. 04:32
 7/25 anonim ***** válasza:
90%
Kedves utolsó, te ugye még soha, de valóban soha senkinek nem füllentettél semmiben? Ugye nem haragszol, ha ezt nem hiszem el :)
2013. márc. 12. 04:52
 8/25 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem meg elég ocsmány ötlet. Ez nekik, a szalon dolgozóinak munkahely!! Ja és készülj fel az 1-2 ezer forintos próbadíjra, mert jobb szalonokban van ilyen. Hiszen 2 órát rád szentelnek, öltöztetnek, stb.

Megkérdezik mikor, hol, milyen esküvő lesz...

Szerintem elég gáz ötlet. Pláne az indok...a szalagavatón aki kitalálta a menyasszonyi ruhás öltözetet az egy idióta. Amelyik iskolában ez szokás az is elég gázos...kislányok menyasszonynak öltözve...agyrém.

Várj pár évet és mehetsz ruhát próbálni igazi indokkal.

24N (egy valódi menyasszony)

2013. márc. 12. 08:00
 9/25 anonim ***** válasza:
48%
Mondjuk a szalagavatón a menyasszonyi ruhás tánc nekem is nagyon bizarr!
2013. márc. 12. 08:20
 10/25 anonim ***** válasza:
91%

Ott dolgozónak munkahely...és?

A kérdező miatt nem kell túlóráznia,munkaidejükbe meg belefér,főképp,hogy még nincs szezon,ilyenkor van hogy 1 ember se megy be egész nap

2013. márc. 12. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!