Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki nagyon izzadós, vagy olyan feleség, akinek ilyen típusú a férje? Milyen inget viseltetek/viselt az esküvőtökön?
nyilván 100 % pamut ing a jó, itt vannak:
Akinek az izzadásnál nagy a vajsav kiválasztódása az hiába vesz fel 100% pamut inget is nem segít rajta.Sajnos van ilyen.És soknak semilyen dezodor se jó!
Az izzadtágszag a kivált vajsav(acidum butirycum) miatt van!
Az sem egészséges, ha az ember nem tud izzadni (pláne nem tartósan), igazából a kettő között kellene aranyutat találni. Az azért fontos momentum lenne, hogy hol izzadós a párod? Mert ha mindenhol, akkor egy golyós dezodor nem fogja megoldani a problémát. Sokan arcról is hihetetlenül izzadnak, ami számomra pl. elképzelhetetlen, hogy hogyan, mert én nem tudok. :)
Mindenképpen legyen ing és a fent emlegetett szerről én is sok jót hallottam, de tényleg ne vigyétek túlzásba a használatát, azért egészségesnek nem mondanám. Ezen felül elvileg drogériákban lehet kapni ing betéteket is, amit hónalj részre kell beragasztani és magába szívja az izzadtságot. Amit én láttam az ilyen törölköző hatású volt, tehát mégcsak nem is kényelmetlen, nem foltosodik át a ruha. És legyenek váltó ingek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!