Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi, aki nagyon izzadós, vagy olyan feleség, akinek ilyen típusú a férje? Milyen inget viseltetek/viselt az esküvőtökön?

Figyelt kérdés
Ilyen típusú a vőlegényem, vettünk egy olyan inget, ami 60% pamut, 40% poliészter, és szétizzadta magát, szóval az marad pótnak... Ti tudtok olyan ingmárkát, ami jó az "izzadósoknak"?

2013. márc. 9. 14:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
A férjem rendőrségi díszegyenruhában volt, így rendőrségi fehér ing volt rajta. Ő is nagyon izzadós, de ezért volt több ingje. Egy a fotózáshoz, utána le is zuhanyzott, majd egy a két szertartásra, majd a lagzi elején vett fel újat, és azt hiszem ott kétszer cserélt. Így összesen öt inget fogyasztott el.
2013. márc. 9. 14:56
 2/13 Penszy válasza:
27%
fújja be exodorral,nem fog izzadni:)
2013. márc. 9. 14:58
 3/13 anonim ***** válasza:
53%

nyilván 100 % pamut ing a jó, itt vannak:

[link]

2013. márc. 9. 15:00
 4/13 anonim ***** válasza:
53%

Akinek az izzadásnál nagy a vajsav kiválasztódása az hiába vesz fel 100% pamut inget is nem segít rajta.Sajnos van ilyen.És soknak semilyen dezodor se jó!

Az izzadtágszag a kivált vajsav(acidum butirycum) miatt van!

2013. márc. 9. 15:26
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Solutio antisudoricat kellene használnia es nem fog annyira izzadni
2013. márc. 9. 15:26
 6/13 anonim ***** válasza:
53%
Az antisudorica valóban megfogja nagyon a kiválasztást csak nem mindenki bírja sokáig.
2013. márc. 9. 15:35
 7/13 anonim ***** válasza:
mert olyan hülyék, hogy minden nap kenik vele magukat...
2013. márc. 9. 15:48
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
A talpamra használom ha kell. Az esküvő napján kenje magát az antisudoricával. gyógyszertárban tudjátok megvenni párszáz forint, szóval nem tétel, meg spájzoljatok be 5-6 inget a lakodalom napjára, egy szebbet az esküvőre + fotózás a többi lehet egyszerűbb is és pamut legyen.
2013. márc. 9. 15:59
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
Próbálta már a Vichy golyós dezodort? Igaz én a nőit használom, de nagyon jó. Gyakorlatilag nem tudok tőle izzadni.
2013. márc. 9. 17:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Az sem egészséges, ha az ember nem tud izzadni (pláne nem tartósan), igazából a kettő között kellene aranyutat találni. Az azért fontos momentum lenne, hogy hol izzadós a párod? Mert ha mindenhol, akkor egy golyós dezodor nem fogja megoldani a problémát. Sokan arcról is hihetetlenül izzadnak, ami számomra pl. elképzelhetetlen, hogy hogyan, mert én nem tudok. :)

Mindenképpen legyen ing és a fent emlegetett szerről én is sok jót hallottam, de tényleg ne vigyétek túlzásba a használatát, azért egészségesnek nem mondanám. Ezen felül elvileg drogériákban lehet kapni ing betéteket is, amit hónalj részre kell beragasztani és magába szívja az izzadtságot. Amit én láttam az ilyen törölköző hatású volt, tehát mégcsak nem is kényelmetlen, nem foltosodik át a ruha. És legyenek váltó ingek!

2013. márc. 9. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!