Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lehetőségetek lenne arra, hogy édesapátok adjon össze titeket a polgári szertartáson, ti bevállalnátok?
Nem az volt a kérdés hogy milyen alak az apátok, és hogy szeretitek e ...off
Szóval.Én értem a helyzetedet. Én bevállalnám a helyetekben hiszen ő ajánlotta fel. De ha nem vagy biztos benne sőt, inkább itt az a kérdés Ő biztos e benne,kérdezd meg mégegyszer igy: Apa biztos nem szeretnél inkább csak bekisérni? És nem dolgozni? Ha nem, és inkább összeadsz minket akkor a legszebb ajándék lesz.
HAsonló helyzetben voltam, nekem nagynéném, akit nagyon imádok, kiskorom óta 2.ik anyámként szerettem, anyakönyvvezető.
És eleinte azt akartam hogy ő adjon össze.De aztán meggondoltam magam, mert mikor megmondtam hogy eljegyeztek elsírta magát. Na az esküvőn szintén bömbölt egyemmeg, nem tudott volna beszédet mondani.. :D
És mondtam is neki, mert ő is felajánlotta, hogy nagyon szeretném, de nem akarom megbántani, nem dolgozni hívom meg hanem hogy együtt örüljön és ünnepeljen velünk. És elfogadta. Aztán még ő mondta h még jó hogy nem ő esketett mert nem birt a könnyeivel.
HA apukád elég erős hozzá, akkor simán..Én ragaszkodtam ahhoz hogy ő kisérjen be(apukám).igy is könnyes volt a szeme. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!