Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gondot jelenthet a vendégeknek ez az esküvőn?
A párommal elkezdtük tervezni az esküvőt. Nem lesz sok vendégünk. Ha mindenki el tud jönni, akit szeretnénk meghívni, harminckét ember lesz összesen, plusz mi ketten.
Arra gondoltunk egy hotel különtermében tartanánk a szertartást és utána lenne egy vacsora (leves, többféle sült, köret, torta, gyümölcs, sós és édes sütemények és persze italok). Vagyis nem lenne lagzi.
Amikor ezt elmondtuk a párom szüleinek, leendő anyósom kiakadt, mert szerinte nem lehet "csak" egy vacsorát tartani és ha jól érzik magukat a vendégek, csak úgy haza küldeni őket. szerinte legyen zene, buli és tartson éjfélig minimum.
Hiába magyaráztuk, hogy ennyi emberre felesleges nagy hepajt rendezni,ráadásul eléggé vegyes a társaság (lesznek idősek, kisgyerekesek és pár barátunk,akiket különböző helyekről ismerünk vagyis kevesen ismerik közölük egymást), szerinte ez nem gond, mert úgyis mindenki olyan részeg lesz, hogy majd jó lesz a buli.
Az lenne a kérdésem, hogy valóban ekkora gond lenne, ha csak egy vacsorát tartanánk a szertartás után és nem lenne buli? Mi ketten fizetjük amúgy az egész esküvőt.
én is csak azt tudom mondani,hogy ha a meghívóból egyértelműen kiderül,hogy csak vacsora lesz,akkor nem lesz meglepetés a vendégeknek hogy miért nincs zene,és buli..!
viszont: én sem tudnám elképzelni,hogy az esküvőmön legalább egy zongorista ne legyen.
a nagynénémék a 2. esküvőjét is úgy tervezték mint te,hogy csak vacsi és semmi más. de végül egy férfi mégis volt szintetizátorral-és végül hatalmas buli lett
Nem, egyikünk sem mozgássérült, csak hatalmas a magasságkülönbség köztünk (tehát nem csak 10-20 centi). Amikor elterveztük, hogy esküvő lesz, próbáltam tanítani a párom néhány táncra (régen versenytáncoltam), de szinte lehetetlen sajnos. Lehet, hogy ez így nevetségesnek hangzik, de csak az lehetne megoldás, ha a ruhához magassarkú helyett gólyalábat húznék.
Köszönöm a mindenkinek a választ! Kicsit másként látom már a zenekérdést, eddig egyáltalán nem tartottam fontosnak.
Szerintem meg olyan esküvőd legyen, amilyet akarsz. A világ legunalmasabb dolga lenne, ha minden esküvő egyforma lenne.
Aki piálni meg táncolni akar, otthon is megteheti, aki meg anélkül nem érzi jól magát, ne is menjen el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!