Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruha a legjobb?
Nemrég voltam ruhát próbálni, de annyi szép volt, hogy szükségem lenne pár kívülálló véleményre.
Kérdésem itt nekem volt! :)
Köszönöm, viszont kívánom!
"Valóban lett volna idő, de eszembe sem jutott ilyesmi"
Majd amikor 50 évesen belehalsz az egészségtelen étkezés következményeibe, akkor lehet elgondolkodsz rajta.
Számomra abszolút megdöbbentő, hogy egyesek szerint kb. 70 kg súlyfelesleg normálisnak számít.
U.i.: adtam normális választ is, arra vonatkozóan, hogy milyen fazonú ruha állna jól, de ki lettem törölve, mivel javasolni mertem, hogy netán fogyni kéne, ha pánt nélküli ruhát kíván magára húzni, ugyanis az nem ilyen mellméretre lett kitalálva.
Köszönöm, hogy ismét nem a kérdésre válaszol valaki...
Ha 70 kg-t fognék, meghalnék...elég félrenéztél. És nem ez volt a kérdés, még mindig.
Sok okos válasz jött, meg sok kötekedő, de összességében köszönöm, annak, aki írt.
A Boglárka Szalon ajánlatait érdemes lenne átnézned, mert tényleg van benne jó pár, amiben sokkal elegánsabban és elönyösebben néznél ki, mint a képen lévök közül bármelyikben.
Az, hogy teltkarcsú/molett vagy, adott, de megfelelöen kiválasztott fazonnak csinos lehetsz. Azt gondolom, te sem tartod lényegesnek, hogy a ruhában kimondottan kövérnek, formátlannak látszódj - márpedig a kérdésben szereplö ruhák éppen azt emelik ki, ami elönytelen az alakodban, és azt szoritják háttérbe, ami elönyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!