Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruha a legjobb?
Nemrég voltam ruhát próbálni, de annyi szép volt, hogy szükségem lenne pár kívülálló véleményre.
Szia!
Én is hasonló termet vagyok, mint te, csak kisebb mellekkel. Vastag a karod, ezért nem tanácsos olyan ruhát felvenni, mint amilyeneket próbáltál. Nekem harangalakú ujjal volt. A másik, hogy a fodrok még jobban kövérítenek...( Ne haragudj, de én biztos mennék még pár kört ( egyet biztos ) ruha ügyben.
Van egy két tapló emberke az biztos.Mindig meglepődöm :)
Szerintem is érdemes lenne még szétnézned,hátha találnál jobbat.Ha semmiképp sem szeretnél,akkor ezek közül én az utolsót mondanám.
Amúgy nem hiszem hogy bárki kinevetné,mint ahogy többen írtátok.Gondolom a hétköznapokban sem sátorba jár,mindenki tisztában van az alkatával,és higgyétek el,egyik ruhában sem fog 60 kilósnak látszani.
Visszatérve a ruhákra szerintem próbálj még fel párat,mást fazonúakat,és ha nem jönnek be még mindig választhatsz valami ilyesmit mint ezek.
Ha ezek közül kell választani, akkor a második.
De hogyha van még időd addig járd a szalonokat amíg meg nem találod az igazit, ezek nem tűnnek annak.
egy teljesen ártatlan kérdés: ha ennyire fontos neked a nagy nap, illetve a párod, akkor miért nem tiszteled meg azzal, h lefogysz pár kilót? 1 év alatt sztem lett volna rá lehetőséged, időd, energiád.
én sem vagyok nádszál, a szalagavatós képeimet visszanézve csak szörnyedek, de azóta már sokat fogytam, és vagyok olyan hiú, ha egyszer esküvőre kerül a sor, akkor úgy szeretnék kinézni, h később is örömmel nézzem vissza a képeket. :)
ha valóban érdekel a véleményünk, akkor tényleg nézz körbe még pár helyen.
Köszönöm a válaszokat! Igazából azok voltak hasznosak, akik a kérdésre válaszoltak, körítés nélkül. Bár nem szoktam pontozni, feleslegesnek tartom.
A súly témát feszegetőknek: mindig is molett voltam, a párom így ismert meg, így imád. Miért pont az esküvőre változnék meg? Valóban lett volna idő, de eszembe sem jutott ilyesmi. És valóban nem ez volt a kérdés.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!