Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házassági szerződést, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házassági szerződést, hogy szokták fogadni a nők?

Figyelt kérdés
Általában simán aláríják vagy jön a nagy dráma, hogy "jajjj hát nem bízol benne"?
2013. márc. 3. 22:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
14%
Dehogy tökmindegy mit ír alá! :D Azért már ennyire ne túlozzunk! :)
2013. márc. 5. 21:43
 72/85 anonim ***** válasza:
52%
A lényeg a lényeg, nekem a férjem tényleg a társam az életben, ami az enyém, az övé is, ha pedig mégis válásra kerülne a sor, a legkisebb gondom lenne, hogy a kis p...csányi "vagyonom" felét vinné, úgyhogy nekem eszembe sem jutott ilyet íratni. De tényleg mindenki azt írat és azt ír alá, amit akar. Nem a kívülállók véleménye a lényeg.
2013. márc. 5. 21:49
 73/85 anonim ***** válasza:
44%

"p...csányi "vagyonom""

Elhiszem, hogy te nem félted a semmit.

Tudod viszont nem mindenki ilyen mihaszna és van mit féltenie!!!

2013. márc. 5. 21:52
 74/85 anonim ***** válasza:
46%

"Dehogy tökmindegy mit ír alá! :D Azért már ennyire ne túlozzunk! :)"

Miért nem mindegy, ő nem akar majd válni, hisz tudja, a másikban meg bízik mint amit alapból szerződés nélkül elvár.

2013. márc. 5. 21:54
 75/85 anonim ***** válasza:
64%
Ha valaki a pénzét félti a másiktól, abba a kapcsolatba szerintem bele lehet sz..rni, ez a véleményem. Nekem ugyan nem kéne. Aki beéri ennyivel, az érje, az ő dolga.
2013. márc. 5. 22:09
 76/85 anonim ***** válasza:
45%
A kérdésre még annyit, hogy sértődésnek helye tényleg nincs. Ha olyat találtál, kérdező, akinek hasonló az értékrendje, mint a tiéd ilyen szempontból, az jó. De ha nem, akkor a párod sem sértődhet meg azon, hogy alá akarod vele íratni a szerződést, mert te ilyen vagy. Ha ő meg nem ilyen, akkor te sem sértődhetsz meg, ha azt mondja, inkább maradjon az együttélés. Nem mindenkinek ugyanazt jelenti a házasság és nem is mindenki ugyanúgy áll hozzá.
2013. márc. 5. 22:24
 77/85 anonim ***** válasza:
26%

Pedig milyen egyszerű a válasz...

Adott egy átlagos nő.

Egyetlen valós dolog sincsen rajta!

Mindene hamis!

Nem valódi a haja színe, mű a szempillája, mű a körme, mű a melle, még a magassága sem igaz, hiszen ha kibújik a tűsarkúból, rögtön egy kis stöpszlivé válik.

stb...stb...

Szóval,ha mindene hamis, miért az volna valós amit mond éppen??

Tehát ha sikerült mégis becserkésznie, azért mindenképpen írasd alá vele a szerződést, mielőtt teljesen a hatalmába kerít.

Amúgy van egy mondás:

Nő mellé nem biztos, hogy kapsz vagyont.

De vagyon mellett annyi nőt kapsz amennyit csak akarsz!

Hahó,lehet lepontozni...

2013. márc. 6. 11:45
 78/85 anonim ***** válasza:
42%

A nők, a nők... persze. A nővel mindent alá kell íratni, a nő nehogy kisemmizzen. Viszont nagyon érdekes, hogy évekkel ezelőtt volt egy családi vállalkozásunk. Akkor nem volt kapcsolatom, de azon a véleményen voltam, hogy ha lenne, ez azon kevés és kivételes esetek egyike, hogy ha férjhez mennék, írnánk egy szerződést. Mivel ugye több családtagom is érintett volt. A saját vagyonomat, pénzemet soha nem féltettem volna és teljes egészében megosztottam volna olyannal, akit az életem párjául választok, még válás esetén is, de a családtagokat nem akartam volna belekeverni ilyesmibe anyagilag, biztos ami biztos.

Na, ezen kik hördültek fel? Nem a nők. Hanem egytől egyig, kivétel nélkül az összes férfi ismerősöm, hogy hogy lehetek ilyen érzéketlen, anyagias és számító?

Na, erre varrjatok gombot!

2013. márc. 6. 12:29
 79/85 anonim ***** válasza:
33%

Sajnos az a gyakorlat,

hogy a nőknek a házasság előtt nincsen semmijük,

a férfiaknak meg utána!!

Amíg ez így van, addig minden normális férfi meggondolja,

hogy írjanak-e szerződést vagy házasodjon-e egyáltalán?!

2013. márc. 7. 06:13
 80/85 anonim ***** válasza:
37%

Jól le lettem pontozva, nyilván nagyon fáj az igazság egyeseknek. 78 voltam. :)

Ha a férfi védené a vagyonát, meg a saját vállalkozását, vagyonát házassági szerződéssel, akkor előrelátó. Ha meg egy nő, akkor anyagias, számító, érzéketlen. Bizony.

2013. márc. 7. 10:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!